" CS'DE HİLEYE NETBİLGİNİ.COM DESTEK VERMESİN ARTIK ! "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

~ rbLotez `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ rbLotez `
Öncelikle Konuyu Açmamın Kısaca Nedeni Şudur ;

- Netbilgini.com olarak Bundan 1 sene evvel Acılan Tüm hile İçerikli Konular Engelleniyordu.
Vesselam Geldiğimiz Noktaya Bakarsak Bu Bir senede Yavas Yavas HİLE'ye Karşı Destek Verilmeye Baslandı ve Şimdiki CS hile Bölümü Acıldı Demem Şuki Amaç: User kazanmak olabilir. Fakat Sunu unutmayalımkı Netbilgini.com Ailesinin %90'ı Hileye Karşıdır. Bunu Göz önüne almanızı Rica Ediyorum.
Ha Dersenız Bu Bölüm Kaldırılsada Bir işe yaramaz , İşe yaramaz belki Ama Dunki Lamer Gelip Hileyi indirip Girip Artislik Yapar, Hileye Ulaşması Zorlaşır. Bu tur Konuları Engellemiş oluruz.

Son olarak ; Değerli Arkadaşlarımdan Şunu İstiyorum Konu Altına "HİLEYE KARŞIYIZ" yazarsanız tepkimizi Bu konu Altında dile getirebiliriz.

Konuyu Kilitleme Ve Tasıma Olmassa Tepkimizi Görebilirsiniz Değerli Yöneticiler..

"HİLEYE KARŞIYIZ"

Hile karşıyız Diyosun Sabah açmış yardırıyodun ?

Ben 1 haftadır Cs girmiyorum FAKELERE DİKKAT ! Faikcim.

Ayrıca Bizim Teamın Fakesi Vardır .

"HİLEYE KARŞIYIZ"

hileye ve faikalı nin her ezildiğinde ağlamasına konu silmesine karşıyız tabiki

Eyw +DESTEK!

"HİLEYE KARŞIYIZ"

"HİLEYE KARŞIYIZ"

HİLEYE KARŞIYIZ !!!!

HİLEYE KARŞIYIZ .

bu netbilgini kendine kurşun sıkıyor . HİLEYE KARŞIYIZ ...

İŞALLAH HİLE BÖLÜMÜ KALKAR

Arkadaşım iyi hoş diyorsunda burada şunu belirtiyim öncelikle kimse sebepsiz yere forumda hile paylaşımı yapılsın v.s diye birşey demedi kendi başına karar almadı,Forumda Anket üzerinden oylama yapıldı ben iyi biliyorumki fake üyeliklerle forumda hile serbest dediler oy'larını kullandılar ben Hayır hile paylaşımı aktif olmasın diyenlerdenim hatta admin arkadaşla da görüştüm ama sonuçta siz yani Netbilgini.com üyeleri'nin oyları sonucunda böyle oldu..

Bende istemezdim dediğim gibi hile v.s paylaşım olmasın diye hakkıyla bileğiyle oynayan oyuncuların emeğine yazık diyeceğim ama Netbilgini.com'da %99'u aşkın kişilerin cfg geçen sunucuda oynadığı da bir gerçek..

Ha çok biliyorsanız senoyna geçin diğer sunuculardan az hile var yahut non-steam oynayın diyeceğim orada da var yani bu bir oyun bütün oyunlarda olduğu gibi her oyunda hile var,en iyi forum sitelerinde de var,umarım sözlerim anlaşılmıştır #​

Ha son olarak admin arkadaş jocker'e yoğun ısrarda bulunursanız hile paylaşımı kaldırılsın diye belki bir çaresi olabilir ama 1.5 öldü artık bunu ben değil bütün dünya biliyor ve söylüyor...
iyi forumlar.

hileye ve faikalı nin her ezildiğinde ağlamasına konu silmesine karşıyız tabiki :)

HİLEYE KARŞIYIZ !

Arkadaşım iyi hoş diyorsunda burada şunu belirtiyim öncelikle kimse sebepsiz yere forumda hile paylaşımı yapılsın v.s diye birşey demedi kendi başına karar almadı,Forumda Anket üzerinden oylama yapıldı ben iyi biliyorumki fake üyeliklerle forumda hile serbest dediler oy'larını kullandılar ben Hayır hile paylaşımı aktif olmasın diyenlerdenim hatta admin arkadaşla da görüştüm ama sonuçta siz yani Netbilgini.com üyeleri'nin oyları sonucunda böyle oldu..​
Bende istemezdim dediğim gibi hile v.s paylaşım olmasın diye hakkıyla bileğiyle oynayan oyuncuların emeğine yazık diyeceğim ama Netbilgini.com'da %99'u aşkın kişilerin cfg geçen sunucuda oynadığı da bir gerçek..​
Ha çok biliyorsanız senoyna geçin diğer sunuculardan az hile var yahut non-steam oynayın diyeceğim orada da var yani bu bir oyun bütün oyunlarda olduğu gibi her oyunda hile var,en iyi forum sitelerinde de var,umarım sözlerim anlaşılmıştır #​
Ha son olarak admin arkadaş jocker'e yoğun ısrarda bulunursanız hile paylaşımı kaldırılsın diye belki bir çaresi olabilir ama 1.5 öldü artık bunu ben değil bütün dünya biliyor ve söylüyor...
iyi forumlar.

İbrahim Cok iyi Anladım Benim Amacım Hileye Erişimin Kolay olmamasını saglamak ne kadar zor ulasılırsa okadar az kısı hile olur. Amacım sadece bu ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri