CS Zararları-Getirdikleri-Bırakma Yöntemleri (Uyarlamadır...)

bu oyuna baglandıgımdan beri sürekli sacma sapan yerlerde bagırıyorum . Laptopun klavyesi icine cökük ping cok var diye . Sinirlerim acayip bozuk triplerdeyim . Umarım bagımlı olmam baska seylere de .

güzel konu tebrikler . AiLem hep oku dıyor ama ben tum gun cs basında en az 18 20 saat zaman gecıyorum reaLım
Batuhan <EZ3R> belkı bırcok kısı tanır cok kısıye saygısızlık etmıs olabılırım . Ama ben bu oyunu egLence zaman gecırmek ıcın
oynayamıyorum kendımı geLıstırmek we bırgun bır yere gelebılmek ıcın oynuyorum
Ben bu oyunu kendıme egLence olarak gormuyorum tamamen bagımlılık duygusu ıcınde oynuyorum bu oyunu . Tabi Csnın %80 bu oyuna bagımlı tıpkı bir sigara gibi sabah kalkıp Cs oynamaktan ne farkı war. degıl mı Dogru dıyorsunuz bırgun universte
sınawı geLıcek ıste o zaman keske caLıssaydım Cs oynamasaydm weya Ko Herkes Okurkan ben millete muhtac kaldım dıceksınız bundan emınım . qiovinco bu konuyu actıgın ıcın tesekkur edıyorum . Herkese iyi EgLenceLer

Bu Konu Doğru Ama Hem cs Oynayıp hemde Derslerinde Basarılı Sosyal Aktivitelere Katılan Ailesiyle Arası İyi Olanlarda VArdIr :)

birşey değil tabi o saygısızlık yaptıklarından biri benim .D ben sigaraya da bağımlıyım ne farkeder .D
Zaten 1.5 sevdalısıyız o işi tam bitiriyor profesyonellik için :) bir de Türküz bildiğin gibi türklerin en iyi takımları dp ile adeks ikisi de daha basit bir isveç takımını zor yeniyor ne yazık ki :( olsun canları saolsun biz futbolda sanatta gelişelim de =)

sen fazla degılsın mesela adam kalkıp sabah cs oturuyorsa demekkı bagımlı sıgara gıbı ornek werdım :D

Adaş Faydalı Bir Konu Cs den Zarar Gelmiyor Ama KO Dan Cok Zarar Geldi 6 Senem Boş Boşuna Gitti Ama Allahtan ReaL Param Gitmedi Oyuna Para Yatırmamda Zaten. İster Kırılın İster Darılın AMA , [İnternet Parası Elektrik Parası] Haricinde Para Yatıranları Keriz Olarak Görüyorm :)

adaş bana csden gelmedi kodan gelen gelmişti sadece zaman kaybı.
5 yıl önce ares 80 lvl asas full item uniqeler vs vs akardık cz de.sattım charı ko bıraktım o zamanlar baya iyi para ediyodu tabi verdiğim kadar geri de aldım :D ondan sadece zaman kaybı bi etkisi olmadı sonuçta :) tv izleyeceime onu oynadım.

Bende Batuhan Arkadaşın Dediği Gibi 12 De Okuldan Gelince Açıyorum saat 12 ye Kadar Başındayım Okulda Hiç Kendimi Ders`lere Veremiyorum Şimdi CS bırakmaya Çalışıyorum İnş`da bırakırım.

Çok Güzel Bir Konu Teşekürler.

Bence Sizde Bırakın Bir Zaman Sonra Bağımlısı Oluyorsunuz Hiç Denemeyin Büyüyünce Millete Köpeklik Edicenize Çalışın Okuyun Ne Uşaklık Edin Ne kölelik Artık Kendimi Derselere Vermeye Çalışıcam Bu Forumda Veya NB birine Saygısızlık Yaptıysam Affetsin Benden Bu Kadar Çok Kararlıyım. Lanet Olsun Şu CS ye :@

Konu Bence Sabit Olmalı.

Bençe sacma bu kadar bağımlı olan bi kişi'nin sosyal hayatı gerçekten batmış bi durumdadır ama ne gerek var
kendinizi bu duruma düşürmeye bi de bu taraftan düşürseniz takıl 2 saat 3 saat cık gez dolaş gel kas kendini bi oyun için bu kadar strese sokmaya değmez yok kız arkadaaşına söz wer falan ne diyim ben cs oynuodum kinqdim benden cfq istediler gaza geldim senle ilgilenmedim özür dilerim mi dicek :D komik :D

Doğru.Ben şuan en azaltabildğim kadar azalttım artık hiç girmiyorum oyuna . Pc başındayım ama Face sadce. :) Hafta sonları zaten güzel bir ortamım var kızlar falan kakara kikiri gidiyor öyle. :) Sizde bir an önce bırakmaya çalışın. Hayat güzel. Hayatı yaşayın oyun oynuyacağınıza . :)

Dediğin çok çok doğru...Sana %100 Katılıyorum. Bence İlla cs oynıcaklar için haftada 1 gün oynayabiLirLer. Benim Cmrtesi günü PC günü ki ben Lise 2 deyim :) Kendinize bir plan program yapabilisiniz! XD

Hahahahahaha ßu bırakıcam diğenler var ya :D:D hepsi palawra 2 gün snra görürüm :D

10 küsür yıldır Cs v Half life ile iç içeyim :D ama dedigin gibi birşey hiç olmadı okulun dersin tadı baska Csnn tadı baska ..

Onu sen biraz abartmıssın :) Öglen 12 den Gece 12 ye Cs mi oynanr adamn k**nda bezeler cıkar :D umarım amacında basarılı olur Cs bırakırsın kardesim basarılar sana :)

AMA TABİKİDE DERSLER HERSEYDEN ÖNEMLİ UNUTMAMAK GEREK ..

Merhaba: Konu Güzel Fakat benim için öyle değil sebeblerini teker teker sıralıyacağım benim için bu oyun artık dost gibi oldu ben herzaman herkese çok vakit ayıran biriyimdir hem bilgisayar başında otururum hemde arkadaşlarımla,ailemle herkesle'de vakit geçirir birde CS oynarım bu oyu'nun ben çok ekmeğini yedim hainlik yapıp bırakmam 4 senedir oynuyorum ve halende oynıyacağım CS ne zaman piyasadan kalkarsa ne zaman yasaklanırsa ne zaman biterse umrumda değil benim için anca ben öldüğümde biter ben bu oyuna 14 yaşında başladım şuanda 18 yaşındayım 4 sene geçmiş ve halen daha oynuyorum 8.ci sınıfı bitirdim şuanda çalışmıyorum madden çok şükür iyi durumdayız allah olmayanlara yardım etsin onun için çalışma gereği duymuyorum ama şimdilik sonra gerekicek tabiki ben şu sebeble veya bu sebeble oyunu bırakıcak değilim neler mi yaptım

1- gecenin köründe sırf maç için kaltığımı biliyorum 04:18
2- Herzaman bilgisayar başındayım toplam 7-gün 24 saat 45 dakika kısacası 7/24 CS anlıyacağınız ben artık bağımlılık süresini aştım...!!
3- Ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçirir üstüne bide CS oynarım
4- Sevgilim yok olmasında benden uzak başkalarına yakın...
5- Herzaman ev için iş yaparım hiç gocunmam veya yapmamazlık yapmam
6- Bu oyunda kazandığım paralarla neler yaptım bir anlatsam tarih yazarım boşver.
7- 508 kere maç yaptım 363 kere turnuvalara girdim Ve bu alanda deneyim
kazandım ben bu oyunu sevdiğim için değil dost olduğum için oynuyorum oynamak değil resmen
yaşıyorum bana bazılarınız deli diyebilir desin anasını satıyım umrumda değil alın size benden
hatıra bu oyun bana tokunmuyor beyler bayanlar merdivenden kayanlar... Ben bu oyun için
yaşıyorum Alın size Cs hayatım Resmen benim için yapılmış bir oyun I Love For CS*[HunTR]__!!
Anlıyacağınız Size dokunur bana dokunmaz

10 küsür yıldır Cs v Half life ile iç içeyim :D ama dedigin gibi birşey hiç olmadı okulun dersin tadı baska Csnn tadı baska ..

Onu sen biraz abartmıssın :) Öglen 12 den Gece 12 ye Cs mi oynanr adamn k**nda bezeler cıkar :D umarım amacında basarılı olur Cs bırakırsın kardesim basarılar sana :)

AMA TABİKİDE DERSLER HERSEYDEN ÖNEMLİ UNUTMAMAK GEREK ..

bnm amacım cs bırakmak değil bıraktırmak xD ben hem saatlerce sokakta dolaşan apaçi hem de saatlerce pc oynayan gece 2 de bile pes yapan bir bağımlıyım :001_rolleyes:

off değişik geldi :D

Baştan aşağıya ibret alınası bir konu, teşekkürler paylaşımın için.

Geri