## > CS v1.5 Özel Setup > + eXTraLar & 15 Sn Kurulum. [328 MGBYT] Tek LinK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Virus total online taramalrda 20 mb ustu tarama yapmiyor. Ancak ozel yaptigim taramada reddot disinda virus bulmadi. Acikcasi reddotun virus oldugunada inanmiyorum . Ellerine saglik 10 numara paylasim.

paylaşım için teşekkürler.

işte payLaşım bu, süpersin kardeşm, hLL oLsun..

Türkçemize biraz önem vermelisin teşekkürler ama daha dikkatli olman dileğiyle :]

Forumun en güzel paylasımı diyebilirim kardes ellerine saglık.

sağolasın güzel paylaşım.

saol kardeş eline sağlık

arkadaslar bunu yaptıgında noluyo gene cs oynuyon gene cs oynuyon nie yapıyorsnz soylemısınz ?

bunu indrcem adminler sizce salammı :? virüs falan varmı ?

yav hatalı sürekli bir hata veriyor onu yapıom başka bi hata onu yapıom gene başka bir hata mesela Couldn't load gfx/palette.lmp hatası !!!!!

indirenlerin pc lere geçmiş olsun indirdim gz adam doğru söliyo 15 sn kuruluyor tek setup ama 2 gün sorna virüsten pc açılmadı :D demedi demeyin sonra norton hoem plusla 1 taratttırdım pc iptal :D forladım mejburen

denİz boŞ konusma bunu 50 tane arkim indirdi neyin davasini yapion mal mal sitelere girip virus bulastiriosun bunun yuzundenmis yuru gİt polemik yaratma

Teşekkürler.

teşekkür ederim gerçekten çok faydalandım.

bu faydalananların nie sorunu yok sizde cıkıo sorn cunku sornlu olan sızsnz 1 yıldr bu setubu kullanıorm kendı yapımım neyın davasındasnz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri