CS NiCKinizin Anlamı Ve NeRden EsTiqi #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adım EzLn Bu İsim Meksikada Kapitalizm'le Savaşan Zapataista adındaki bir devrimcinin Önderliqindeki Orduya Verilmiştir Açılımı Ejercito zapatista Liberation NacionaL dir .
hmm güzelMiş hikayesi :)

Arkadaşın Annesi Kanserdi Hastaneye Tesseli Olsun Die Gittik 1,2 Ark Ziyaret Ettik Çıkarken Baktım bi ilaç üstünde toclase yazıyordu Biraz Türettim :) Ve bu hale geLdi
-docLase`
-d0cLase ~

ben arka nick yasıodum enceixLeobre.^ , deadLyb0y* , QkS3RkOj o da beqenmedı enceyide ben aLd*mMm~

~enceixLeobre.^
kıSacA =] enCee...;]

sımdı bn baslıorm ılk basda adım kucuk husamdı abım koymusdu sonra sacma gelmeye basladı sonra uzunca bir sure cs e ara verdim geldıımde ısmım Im_LeQenD di belkı fılmını ızleen vardır cok hosuma gıttı ondan sonra Th3_3nD kodum herkesın cs si ni bitirim die tabi ise yaramadı sonra G@M3_0V3R koydum Oyun_Bitti anlamında ama ıse yaramaz sonra canım skldı artık nıckım adım yanı A t a k a N ^_*

snAthje nickini Arkadasımın nick dosyasına bakarken bLdm xD ve bgne kadar kLLandm xD

Bi gün arkadaşı keklemek için nickime sallamasyon harflere bastım rejuav cıktı o günden beri bu nicki kullanıyorum iyikide keklemişim arkı diyorum :D

Ben İspanya'daki Madrid'e bayılıyorum.Oraya gitmek benim için bir rüya bende Madrjd yazdım adımı :D

I love you Madrid :001_rolleyes:

Bi qun ewde 0turuy0m ice da kasıy0dum :D Fr feLan yazıy0dum s0nra Franzy.# oLdu. Anl***** bıLmıy0m (:

ShepaRd `
valla nerden esti bilmiyom yazarken boyle biseyler cıktı :D

çok garip 2 nizin hikayesi :D biraz atmasyon gibi bişi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri