Cs kingLeri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

karacocuq

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
karacocuq
1 - Recovery
2 - baBy
3 - hAte
4 - Toyo
5 - SexaFoN *
6 - rAndy

sexafoN neysede öbürLeri neyin nesi aga xD

wqe harun sen nesın kıngmısın :D bota bak.

jR.LoRd die bi adam war o da k1ng yha :D

Yok aga bunlar oynamayı bilmiyor.çoğunu ilk kez duyuyorum

Harun spawnın weliahti bilmiyormuydunuz adam kıng adam ezer asdksadksakdsakd Aga sen kralsında biz nob'muyuz ? nese ya capınızda kingsiniz siz ağa. nabalm siz ezersiniz. dimi ?

:D:D taby alpay bız botuz onlar kıng :D

:D:D taby alpay bız botuz onlar kıng :D

aynen kardeşim adamlar ezer request hele ouw adam kral oglm adam ezer hemen ss çekip kor walla buraya adam başka bşi bilmio fireman desen ayrı bı kıng walla cok ünlüler abi adamlar qkwekqwekqwkekqwekqwkekwqkeqwk komık lan bunlar

ALEM BUYSA KRAL BENİM ;)

aynen:D bız bılmıoz bız olesıne oynuoruz onlar kıng en ıyı kasanlar onlar onlar senoyna kıngı kıngofun kıngı oo :D

KingLere Bak xFe :D Memo Neyse Gerisy :F Zuahhahaa ^^ Hera Foryou Akanzy .

:) ßen Kınq`m demedım Kımseye bu 1 ;)
2 qöTüne qüvenen vs atar .
3 Kımse mıLLetın b.kunu yemesın herkez kendıne baqsın ;) Mrs Razor Haruncum Kendını Bısi sanıyorsun sen snırm :S 2 3 ezıqın kınq demesıne mı kınqLık taslıyorsun ? Adam akLLı tanıdıqım 5 6 kısı war cs alemınde qerısı faso fiso ;) Cok mu quwenıyon Kendıne ? Gel bı vs atalım nb ye koyalım kım kınq kım ezık :/

Unique + A y k 0 * <Dq> = Toyo Sus ve izLe ;]

________~~> Alêm Buysa KraL BiZiZ <~~~__________
________Bu Oynu Oynuyorsak KraLını Oynarız;)_______

demi meilih qotune guvenen scolde vs atar :)

(= Deme kandıq'M anında Socl sw ws atıLır HLTV , SS , RECORD CekıLır NB ye KonuLur =) XD

(= Deme kandıq'M anında Socl sw ws atıLır HLTV , SS , RECORD CekıLır NB ye KonuLur =) XD

yarN ip atıosun meLih kim k1nq kim n00b qöreLim bakaLım kLavyedeN oLmuor :) heranında dedıgı gıbı q0khan ve mehmetten baskasını tanımıom . = ) unique senLede yapaLm meLih'Le yaptkdan sonra. ( hak edeN kazansıN. ) meLih sunuda unutMa kimse yeniLmez deqiL. ;)

aynen kardeşim adamlar ezer request hele ouw adam kral oglm adam ezer hemen ss çekip kor walla buraya adam başka bşi bilmio fireman desen ayrı bı kıng walla cok ünlüler abi adamlar qkwekqwekqwkekqwekqwkekwqkeqwk komık lan bunlar

ALEM BUYSA KRAL BENİM ;)
senin benle zorun ne ? çokmu ***üne batıyorum ?

pLes sur lui` R3[q]u3T*

Team akar :]

vs atmak ısteyen 7/24 kapım acık

Toyo ve hAte Derım ben :D

Kandıq botLuk yapma yenıodm kactın lan:D harun senlede atcaz. ;)

zuhahha kendinide yazmş (: Harun Sus oLum adamLar Kinik .. :D Boş beLeş konuLar açmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri