Cs hayatim " elveda " Önemlİ:::::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tm kards. post kasmam

Forum kurallarını okumalısın konuyu güncel tutmanın amacını anlıyamadım
giriş:Ghost hevesi
gelişme:Ghost kullanmaya devam etmen
olay:Ghost kullanıp hata yapman
sonuç:Pişmanım ama delikanlıyım hesabı affedin abiler
bunları anladık
Yanlışmıyım ?

Forum kurallarını okumalısın konuyu güncel tutmanın amacını anlıyamadım
giriş:Ghost hevesi
gelişme:Ghost kullanmaya devam etmen
olay:Ghost kullanıp hata yapman
sonuç:Pişmanım ama delikanlıyım hesabı affedin abiler
bunları anladık
Yanlışmıyım ?

Senın yapamadıgın sey kullanıpta kullanmadım demen ;:) ayrıca.kendı halıne bak.

La çocuk bak deli etme beni. Küçüklerim diyon kaç yaşındasın la ?
Adam akıllı yorum atıyoruz şurda seviyeyi düşürme. Çok istiyosan gel ts de gör cümrümü.
20 yasındaym cocuk dıosn ya aynaya baksan yeterli lafta kingsiniz galiba nicklerinizi yeni duyuruorm :)

allaha şükür başlamadimda başlamam inş :D

başlama kards :)

kullanmadım demeye devam et mertım :)

fazlada onemlı degıldın

çık la o zaman clandan kullanmıyosan işin yok clanda :D:D:D biz hileci clanız taam mı ;İ);)

YA Bİ UZA ORDAN 7 yıldır cs oynuyomus bebe seni

serdar suna emınım ki ; şu cs de hile kullanmayan kişi tanıyamam herkes denemek amaclı bıle kullanmıstır.sözün bittiği YER ......... yok dıyen varsa yalan soylemıs demektır !
bılader 4 senedır cs kasıom bır kere bıle cfg harıc bısı actıysam cennetı qormek nasıp olmasın allah bılıyor...bıLek stayLa sadece...

serdarr tebrikk ederimm kardesmm .. ama bnm de kendime göre bi yorumum olacakk katılrısınz vea katılmazsınz orası size kalmıs !!

Ben temisim Demeyinn Diyorsunn .. Hakkımdaa Cıkann ss ye ragmenn ve bu ss nin dogru olmasına ragmenn bn Hala Israrlıyım kardesimm . Ben Temisimm diorumm hala . Çünküü 7 Senedir Oynadıgım su Cs de hiç Hile Açmadımmm .
ama cıkan ss te Pc mde regeditte inexinferiss gözüküyorr .. Yalan değill ss gercek gözükktü . Ama kullandıgımdan değill ..
Bunun nedenini Size acıklasamm Bilgisayardan iyi anlayan bir kısmıınızz beni anlar bir kısmıınızz yürü git işine gh sn der .
İnş kısmet olursa Ank da gelcm . bulusmak dileğiyLE .. :)

Bende 1.5 Bıraktım 1.6 Steam gecicemm biliorsunz oraya kesnlkle hile girmiorr ..

HerSeyinn hayırlısıı BasarıLarr !!.

serdarr tebrikk ederimm kardesmm .. ama bnm de kendime göre bi yorumum olacakk katılrısınz vea katılmazsınz orası size kalmıs !!

Ben temisim Demeyinn Diyorsunn .. Hakkımdaa Cıkann ss ye ragmenn ve bu ss nin dogru olmasına ragmenn bn Hala Israrlıyım kardesimm . Ben Temisimm diorumm hala . Çünküü 7 Senedir Oynadıgım su Cs de hiç Hile Açmadımmm .
ama cıkan ss te Pc mde regeditte inexinferiss gözüküyorr .. Yalan değill ss gercek gözükktü . Ama kullandıgımdan değill ..
Bunun nedenini Size acıklasamm Bilgisayardan iyi anlayan bir kısmıınızz beni anlar bir kısmıınızz yürü git işine gh sn der .
İnş kısmet olursa Ank da gelcm . bulusmak dileğiyLE .. :)

Bende 1.5 Bıraktım 1.6 Steam gecicemm biliorsunz oraya kesnlkle hile girmiorr ..

HerSeyinn hayırlısıı BasarıLarr !!.

herkez demedim kardesım benı sende bılıyorsn bende senı muhabbetımızı senı bılen bılır :001_rolleyes:

basarılar serdar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri