Cs hayatim " elveda " Önemlİ:::::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3d olduğunu cümle alem biliyordu. Bize bilmediğimiz şeylerle gel. Diyorsun ya kimse bana temizim demesin diye. Farklı bişi yap kullananlardan bildiklerin varsa adını söyle.

Nojx sana gelince de ; seni de iyi biliyoruz. Zamanında iyi açıp yardırıyordunuz. Madem Cs bıraktınız ya da bırakıyorsunuz boşuna laf sokmaya yada tartışmaya çalışmayın. Laf sokamazsınız başaramazsınız.

Torq real hayatta başarılar.
kardeşim tek kelime siz yokken ben vardım Ankara Team kurulmadan önce ben varken sen ilkoklua fln gıdıordun galiba sor bakalım noix ibrahim hayatında cfg den baska bısı kullanmısmı.Sana yemın edıorum kullanmadım.Tanıyanlara sor ıstersen neyse uzatmaya gerek yok ama her zaman icin sevıye,ve eglencelı oyun ıcın oynadım su oyunu neyse ;; herkes kendıne yakısanı yapsın 'kapatsın su cenesını' acıp yardırana yazıkLar oLsn !!

Takma kardesım salla bos işler bunlar herkez merak Edıp kullanmıstır eyw kardesım serdar cs devam .... :) :) -ASKER-
ramazan harbi hll olsn knka adam actm kastm dıo soyluor bazı ezkler var acsada soylemıor bırak soylemeyı cfg kullanmıorum felan filan dıo :)

kardeşim tek kelime siz yokken ben vardım Ankara Team kurulmadan önce ben varken sen ilkoklua fln gıdıordun galiba sor bakalım noix ibrahim hayatında cfg den baska bısı kullanmısmı.Sana yemın edıorum kullanmadım.Tanıyanlara sor ıstersen neyse uzatmaya gerek yok ama her zaman icin sevıye,ve eglencelı oyun ıcın oynadım su oyunu neyse ;; herkes kendıne yakısanı yapsın 'kapatsın su cenesını' acıp yardırana yazıkLar oLsn !!
Yukarıda da söyledim boşuna polemik yaratma. Herkez neyin ne olduğunu biliyor. Ha ayrıca "Akıl yaşta değil baştadır." bunu unutma.Benden bir tavsiye sana.
Yemin ediyorsun cfg den başka bişi kullanmadım diye. Bu 3d kullananlarda önceden inkar ediyordu, şimdi itiraftalar.Neyse uzatmayalım. Bu son yorumum gg.

ramazan harbi hll olsn knka adam actm kastm dıo soyluor bazı ezkler var acsada soylemıor bırak soylemeyı cfg kullanmıorum felan filan dıo :)

ibo abicim. ona da yetmez yürekleri ' bunlar kral '

Yukarıda da söyledim boşuna polemik yaratma. Herkez neyin ne olduğunu biliyor. Ha ayrıca "Akıl yaşta değil baştadır." bunu unutma.Benden bir tavsiye sana.
Yemin ediyorsun cfg den başka bişi kullanmadım diye. Bu 3d kullananlarda önceden inkar ediyordu, şimdi itiraftalar.Neyse uzatmayalım. Bu son yorumum gg.

yorumun için eyw kardasım:sleep:

Aferim.Biliyodum zaten 3d olduğunuda.Sen açıklamışsın gele ganga.Realde başarılar. ;)

Kac para werdinn :D Baban zengin heralde :D

bana hilesin diyen varsa yüzüme söylesn o kdr diyorum ahkam kesmeyi bıraksın da neyse herkese gl oyun ıcın oyun oynayanlara :) sözüm bu kdr varsa hile vb. dıecek burdaym !!!!

küçüklerimden tavsiye alcak kadar küçülmedim daha siz yokken ben vardım haddini bil otur oturdugun yerde :) cürmün ne ki senin? :@:@ adamı sinir ediyorsunuz :@

küçüklerimden tavsiye alcak kadar küçülmedim daha siz yokken ben vardım haddini bil otur oturdugun yerde :) cürmün ne ki senin? :@:@ adamı sinir ediyorsunuz :@
La çocuk bak deli etme beni. Küçüklerim diyon kaç yaşındasın la ?
Adam akıllı yorum atıyoruz şurda seviyeyi düşürme. Çok istiyosan gel ts de gör cümrümü.

gizemle. tm işine bak.

helal olsun serdarım wlh gel anlından opeyım dogru olanı yaptın

La çocuk bak deli etme beni. Küçüklerim diyon kaç yaşındasın la ?
Adam akıllı yorum atıyoruz şurda seviyeyi düşürme. Çok istiyosan gel ts de gör cümrümü.
,

murat bence daha fazla konusma senın ııcın ıyı olmaz dıyıorum

saol emrem adamlar kral olsun bırak.

Real hayatında başarılar .
Hiç yoktansa erkeklik yapıp kullandığını açıklamışın ; Tebrikler bu yüzden.

Doğru olanını yapmışsın Serdar.
ReaL De Başarılar.
Konuya Huzursuzluk veren ;
qizemLee <Hake> , LjL~ wA qL verip geçiniz.
Uyarıyorum.
İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri