Cs Expert`s & [ vs ] wiLy // KRAL GÖRÜN BAKALIM Tek KRAL EXPERT`S !! YENİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kTy Dg C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 maclık kralsınız xD ql size

artık ghost movie attıgın hsLere cıkarıyorlar GL . FEYZOM GENE AKMIS :)

feyso akar Onunda pc'snde senin qibi hL.res recoıL faLan buLundu batuhan :D:D

Madem konu güncellendi bende bi itirafda bulunuyum maçla ilgili. Söylediklerimden sonra isteyen darılsın isteyen küssün mühim değil ama gerçekleri belirteyim.

Bu maç atıldığı gün bende Cs Expert`s clanındaydım. Kutay wiLy ile maç atacaz bizimkileri çağırın dedi her neyse 5 kişi olduk maça girdik tam son dakikada o 5 kişiden birisi Berat sende hile yok sen çık '' ... '' girsin dedi kimsenin ismini veripde günahına girmek istemem o ismi hatırlamıyorum ama bildiğime göre o maçda Cs Expert clanında sanırım en az 2 kişide hile vardı. Saygılar :)

öncelikle ben olaya giriyim o maçı biz annemizin ak sütü gibi helal ettik buna kimse bişey demesin. Harry berat sana gelince sen o ara clan da bile değildin boşuna laf yapma sana burda biraz geçmişim var diye bişey demiyorum.. Hile var diyosun ct de ben t de feyso kasmış ondan sonra da qh moviemiz çıkmıştı 2 mizin demi ? Sonra Hasanın yanına gidip niye böyle bişey yaptın dediğim de (biliyorum hile olmadığınızı ama sana çok sinir oluyodum) dediğini hatırlatıyım.. Şimdi boşuna laf yapmana gerek yok Cs Experts i bilen biliyodur ;) Herkese başarılar.

kTy <Dg>

öncelikle ben olaya giriyim o maçı biz annemizin ak sütü gibi helal ettik buna kimse bişey demesin. Harry berat sana gelince sen o ara clan da bile değildin boşuna laf yapma sana burda biraz geçmişim var diye bişey demiyorum.. Hile var diyosun ct de ben t de feyso kasmış ondan sonra da qh moviemiz çıkmıştı 2 mizin demi ? Sonra Hasanın yanına gidip niye böyle bişey yaptın dediğim de (biliyorum hile olmadığınızı ama sana çok sinir oluyodum) dediğini hatırlatıyım.. Şimdi boşuna laf yapmana gerek yok Cs Experts i bilen biliyodur ;) Herkese başarılar.

kTy <Dg>

kTy <Dg>

5 sene daha aynı ss yi kullan tarihe gırcek :)

kTy <Dg>

Kutay en başta dediğim gibi kimsenin zoruna gitmesin dediğim ben seni feyzoyu yada bilmem başkalarını kastedmedim orda ama biliyorum yani ayrıca yalan söyleyerek iftira atmana gerek yok istiyorsanda o isimleri veririm kendimi Ak'a çıkartırım yalanlara gerek yok belki wiLyden belki TCS den belki Ndd'den daha üstün olabilirdiniz ama gurur yapma biliyorum yani isim vererek adamları rezil ettirme beni altı üstü oyun .

eski konuları neden güncellersiniz anlamış değilim..

konu locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri