Cs Expert`s & [ vs ] wiLy // KRAL GÖRÜN BAKALIM Tek KRAL EXPERT`S !! YENİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kTy Dg C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

kTy Dg C

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kTy Dg C
ÖNCELİKLE MODLAR BU KONUYU KİTLEMEYİN DİĞER KONUYU SİLİN SS LER YANLIŞ OLMUŞ DÜZELTİYORUM​

Öncelikle Cs Expert`s & clanını yeniden başlattım hilecileri atıp. Hani geçen konuşuyolardı artist artist en iyi biziz en iyi biziz diyenler bunlardı işde beyler... Dün Sw de o ..... Crespomudur nedir kıl olduğum tek insan yazdığı (Cs Expert`s & gücünüz yeterse atalım diyip güldü) ben her zaman derim biz hiç kimseden hiç bir clandan korkmayız herkeze de kafasına soksun gittik herkez bir sinirle onyaınca skor böle oldu hadi sizde yol alın... BİDE SS KOYMUŞLAR KRAL KİMMİŞ GÖR DİYE REALİMİZ OLMADIĞI GÜN ŞİMDİ SİZ GİRİN KRAL KİMMİŞ GÖRÜN HLTV'nizden DE İZLEYİN ;)

Hahah qh moviemi yapmış ezikler kasmakta suç lan movieyi silah sesi yapsaydınız sadece qh mu ? aim mi ? anlaşılırdı bu kadar cahilsiniz sizle olanda sizin kadar cahil :)

Mendil ? Valve ? crespo sen zaten ağla umrumda değil :) , burak ? içinizde adam yok siz gidin kendiniz alın ne para vericem mendile :D

Ct iken​

wilyiezdikct.png

T iken​

wilyiezdikt.png

Expert`s & -wiL`y KraLmış zaman burda kral Expert`s​

Edit !

Expert`s & -wiL`y KraLmış zaman burda kral Expert`s

NOt: HLTV atılır maçı izlemek isteyene..

AYIk OL yavaş yavaş 1.ciliğe gidiyoruz

Cs Expert`s &

Cs Expert`s &

gL size kutay başarılar . Çekemeyenlere Anten :)

qL kutay susturmuşsunuz şunları :D

qh moviemi çıkarmışlar botlar yedikleri hs lerden :D Hele o crespo malı var ya aboww uzundaki yediği hs neydi :D

Aleykum selam.Tebrikler

Başarılar kardeşim...

basarılar...

HLTV yide uplasaydın koysaydın izlerdik xd ..qL başarılar

knk bende maçta olaydım el yokmus demekki la bunlara allahım kırıldım yedirememişler bide sesi kesmişler movie cıkarmıslar allahımın botları ya siz gidin clanca bi yerde ötede bayılın ölü taklidi filan yapın bu böle olmucak :D

qele kardesm :) ^^

qood luck kankalara :R

Eyw herkeze kardeslerimsiniz

Sizlerin sayesinde gözlerimiz kral görüyor beyler Harbi kingsininiz Burc bu durumları görseydi neler derdi ya :D

qL..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri