Cs Expert` % macdan reaL kacdıLar

qL başarılar pek inandırıcı gelmedı amma :)

bugn reaLı qorrSunz aksam ok

Tartışma yaratmayalım aksi taktirde forumdan uzaklaştırılcaksınız qL.

Başarılar.
Tartışmayın yaf !

BeyLEr agzı olan konusuo ıste dıyecek bısey yok adamların atmadı yalan kalmadı bi oyun ıcın tmm Konu kapatın ama bosa kendınızı kandırmayın bu adamlar real real olmasalardı real kacmazlardı bunu unutma altı ustu bı oyun yaptınız kelımeler bakın yok soyle yok boyle ben bunu koymayacaktım ama adamlar macda kufur edıo sonra bız o macı atmadık dıe yalan atıolar tmm real deılsenın hLL oLsun sıze dıyecek bısey yokk -The eskiLerdeN onur- Okan veya Savo kardesım konuyu kapatın Rıca ederım sızlere ???

Helal olsun .. qL.

direk duygu sömürüsü aferin tmm aferin.anlıyorum da o bot lafı çıkarsa bir daha bir arkadaşıma teamlarınıza yazık olacak...

hLL oLsuN oNurummmmmmm (qL)

KTY agLama o 5 6 gun once attıgımız macda 6 0 bız alıoduk duvar yeyınce aglamaya basladınız ana avrat suvdunuz delıkanlı ol kardesım bıraz yalan soyleme

hahaha hll olsun onur abime ya =)

Bu Akşam Rövansa Come ? uqurcs@hot..

Kardes bitmız seyın davası calınmaz hLL olsun deyıp gececen neyı uzatıonuz kı salla Alt ust cs bosverr hLL oLsun yenılmekte var yenmekte varr bosa kafa yoruyonz burda

Oynarsın boT sonuc ortada hadi ısıne bak fazla aglama hadi abisi bb :)))

adam halen kufur edıo yaa :))))

koçum akıllı olun ok ;) bnm olduğum teama bnm olduğum forumda hava yapmayı bırak laf söyleyemezsiniz...konu kapatılacaktır düzgün başlık seçin...merak etme real gelseler el alamassın aa pardon yanlış dedim ya sadece ben gelirim bi ara 1v5e?...

senin gibi 10 tane geLsınnn oyLe atarlı atarlı konusmaa.....

atarlı atarlı?ismimi duyan kaçıyor koçum ;] bir de hayal aleminde koşturma çok kişi gömdüm bu forumda merak etme özür dilettiklerimiz de vardır hala aramızda.anlamadıysan şöyle diyeyim atar matar gerçek dünyada mısın sen?bana bu forumda hava yapan herkezin teamına çaktım böyle anlatayım anladın heralde...

şunu da ekliyeyim bari o yayınlattığın pub movie var ya ben onun 2 katını maçta yaparım ok :) 5kill-4kill-3kill asidşlasşdl .D

senLe bi ara ws yapaLımm... kim ezik yada kim kinq herkz görsunn tmm kocumm....

Sen iboy la vs ha ? xD 1 el alırsan cs bırakırım yeni türeme seni...

Geri