Cs den soğudum YARDIM!

0
EXE RANK

tarhanacı

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
tarhanacı
Arkadaşlar cs 1.6 ileri falan çok yavaş gidiyor ayrıca ileri gidiyorum (oldukça yavaş) -D ye bastığımda -W da elim hala ileri gitmeyi bırakıyor yada ileri giderken kendiliğinden duruyor birşey kasamıyorum + sağa basıyorum kendi takılıyor hep sağa gidiyor yada sola bir hafta öncesine kdr bir şey yoktu!:cursing: YARDIM EDİN +Şimdiden TEŞEKKÜRLER

+ Klavyede bir bozukluk yok gayet normal çalışıyor sadece cs de böyle oluyor!

bilader bu takılma olayı bende de var ping 10-9-13 böyle gidiyor ama gel görki ekran fenalarda bir kasma var sXe kapatıp giriyorum sXesiz sunuculara fıstık gibi sXe sanırım Allahın belası 10.2 sürümü Fixler dahil kastırıyor birçok bilgisayarda ve oyuncularda böyle mermi gitmiyor ekran donuyor lag var gibi çözemedim pC format attım 2-3 kere değişen bişey olmadı acaba işletim sisteminden kaynaklımı diye kahretsin böyle sürümü.

Bilmiyorum yfa ama varya 1 haftadır cs den bıktım artık her girşim 5 dk sürüyor! sxe siz serverlarda denemedim ama SXE dense adam gibi birşey yapsınlar ! (BEYLER AYNI SORUNLA KARŞILAŞANLARDA YAZSIN Kİ SORUNUN NE OLDUĞUNU ÇÖZELİM) !

bilader bu takılma olayı bende de var ping 10-9-13 böyle gidiyor ama gel görki ekran fenalarda bir kasma var sxe kapatıp giriyorum sxesiz sunuculara fıstık gibi sxe sanırım allahın belası 10.2 sürümü fixler dahil kastırıyor birçok bilgisayarda ve oyuncularda böyle mermi gitmiyor ekran donuyor lag var gibi çözemedim pc format attım 2-3 kere değişen bişey olmadı acaba işletim sisteminden kaynaklımı diye kahretsin böyle sürümü.
sen hangi fix i kullanıyorsun ?

Cfg ni değiştirmeni tavsiye ederim sorun kesin çözülür..
Yada cs yi sil yeniden yükle .. 1. tavsiyem kesin çözüm :D

konu yardım bölümüne tasınmıstıR

ilk önce, -forward -back -left -right yaz consola 4'ünüde sonra

cl_forwardspeed 999
cl_up tab 999
cl_back tab 999
cl_si tab 999

sorun çözülür gibime geliyor.

arkadaslar dogru soluyo senın sorunun cfg de

Bende Oyuna giriyorum cok yavas yürüyor optıons dan use defaults cfg degıstırme hepsını yaptım sılıp tekrar yukledım ama duzelmedı yardımm

Oyunu sil tekrara yükle veya csstrike deki config dosyasını sil kulnadgın cfg de de olablir

Diger arkadaslar da yazmıs sorunun tamamen kullandıgın CFG'den Bazı Kisiler Kodun Ne Oldugunu Bilmeden Kafasına Göre Ayarlıyor ve Paylasıyor. Ondan Sonra Ben Coder'im Diye Geçiniyor. Herkesin CFG'sini Kullanmani Tavsiye Etmem. Oyunu Tamamen Sil ve Kullandıgın O CFG'yi Kullanma Farklı Bir CFG Dene...

konsola -speed yaz duzelir !

Geri