CS`de Güzel Kasanlar [ Gördükleriniz ]

HanqiLeri qüzeL oynuyoR

• AbRaKan..!

Oy: 47 13.1%
  • LaedRi` ~

Oy: 68 18.9%
  • Fireman`

Oy: 13 3.6%
  • #qossoN

Oy: 34 9.4%
  • GuN <Tk>

Oy: 24 6.7%
  • R3[q]u3[s]T

Oy: 32 8.9%
  • - unRiwaLLed `

Oy: 36 10.0%
  • Mrs.Razor

Oy: 62 17.2%
  • Pa$aLi

Oy: 23 6.4%
  • ForqiveM

Oy: 21 5.8%

• Kullanılan toplam oy
    360
:) kingler csyi bıraktım size basarılar biz kendimizi inandıgım kadarıyla kanıtladık sıra sizde :) ayrcaı fireman cok kişi unutup bilmeyen bir cok kişiyide listeye koymussun kendi kendime bu kadar kötümüydüm diye düşündüm :) ping yüzünden cs bıraktım, aradaslar söledi ilk defa görüyorum bu konuyu ping düzelene kadar yada net sözlesmesi bitene kadar cs yokum buda size son mesajım olsun basarılar kingler :) hadi eywallah

orhan harun tuncay tek gecerım 3ünü

owww feci konuştu :)

:) kingler csyi bıraktım size basarılar biz kendimizi inandıgım kadarıyla kanıtladık sıra sizde :) ayrcaı fireman cok kişi unutup bilmeyen bir cok kişiyide listeye koymussun kendi kendime bu kadar kötümüydüm diye düşündüm :) ping yüzünden cs bıraktım, aradaslar söledi ilk defa görüyorum bu konuyu ping düzelene kadar yada net sözlesmesi bitene kadar cs yokum buda size son mesajım olsun basarılar kingler :) hadi eywallah

su ayrıcayla baslayan kelimeyi hiç sevmedm . kendini cok yuceltme ovunme bizleri kck dusurme sen kımsın kı ben bu kadar kotumuyum bunlarn arasında dıorsun sende insansın bzde.ben coktandır tanınıorm ama Razor nıckıyle deıl ama bılınıordm baska nıckle nıck degıstım ozamanlarda sen daha peydah bıle deıldn ortalkta abrakan nıckının a sı y0qtu yaNi seN y0qqen biz vaRdk yada biz q0rmuordk senı cok yukseklerde gorme kendini ustaa.DÜŞMEZ KALKMAZ Bİ ALLAH. ayk oL ,)

Harunda ahmette benim cLanımda xP

bak cnm kardeşim bnm seni kastederek sölemedim ayrıca yaran mı var gocunuyosun 10 senedir cs oynarım 3 senesi online bni eskiden tanımamn normal gelip buralara wallhack aramadıgım içindir :) sen yokken biz vardık sözünü cok güldüm daha dünkü cocuksunuz bana laf etcek kadar dilinizn uzamaması lazım ilk mesajımı kimsenin kalbini kırmak için atmadım csde basarılar sana king :) buda son sözüm olsun sitedeki yalakalarınızla :) ii eglencler eyvallah :)

Kimlere Bu Sözlerin ?

BeyLer Bn DumaN * Beni biLen biLir Ws atmk isteyende cs11 genkafe bkLiyom =)

One Minute !!!! ~ MatchLess ` # <Rey> | ~ QqU2.` * <Rey> | ~ Sa[M]uRai~xX ` <co|t`> nerede:)

o ne la öle xd

Laedri Tabikii :)

qeqweqeqqe konu hit almak üzere :P:P

bence en iyi 3 1.orhan 2.abrakan(abidin) 3.Razor

Geri