Cs BöLe oLsaYdı NaParDık Acaba ? İzLemYen PişMAn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alimxd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iLqinc 1 widéo xD .. Ama birazda komiq çünkü O helikopterLi t ler helikopterden füzé atıyor qibi qözüküyor ama biraz dikkatLi oLursak ct lerin kendiLerini uçurdukLarını qörébiLirsinizZ... :D Paylaşım için saol
eyw sagol dıkkatlıce ızlemınsın kardesım

la olum ben bayıldım 10 defa izledim :D:D heli kopter görünmez adam bomba aliyo götürüo kutuları kapıya koyuyuo :D:D:D
çok komq

ilk tıklamada giriyo :D paylaşım için sagol izlemiştim daha önce :)

Heralde Çok Hit yaptığı için buraya koymuşsundur emeğe saygı...Bende buraya koymuştum
Çok flood yapıyorsun cevap yazarken 2-3. sayfalarda örnekleri var 1 cevabı editleyerek tüm cevapları yorumlayabilirsin.
Forumda Emeğe Saygı duyulmalıdır Aynı Videoyu Aramalı Bulduğunda up`lamalıydın ...
Böylece yeni üyelerde görebilirdi , Forumda Hataları Düzeltebilmek , Söylemek Ban sebebi değildir diye düşünüyorum Hataları Söylemek için sadece Yetkili olmak gerekmiyordur ,
ve bu sebepten ban atılmaz bence .. Hadi Kolay Gele yeni konulara ;)
PaşaLı 1 milyon üyenin yarısını sen banlayacaksın bence =))

Heralde Çok Hit yaptığı için buraya koymuşsundur emeğe saygı...Bende buraya koymuştum
Çok flood yapıyorsun cevap yazarken 2-3. sayfalarda örnekleri var 1 cevabı editleyerek tüm cevapları yorumlayabilirsin.
Forumda Emeğe Saygı duyulmalıdır Aynı Videoyu Aramalı Bulduğunda up`lamalıydın ...
Böylece yeni üyelerde görebilirdi , Forumda Hataları Düzeltebilmek , Söylemek Ban sebebi değildir diye düşünüyorum Hataları Söylemek için sadece Yetkili olmak gerekmiyordur ,
ve bu sebepten ban atılmaz bence .. Hadi Kolay Gele yeni konulara ;)
PaşaLı 1 milyon üyenin yarısını sen banlayacaksın bence =))
tmm haklsısın tmm kardes he he

Benim Video Ödüller Senin Özenti Bari ALıntı Yaz.

Her Mesaja Rep AT Diyo Aç Göz

Benim Video Ödüller Senin Özenti Bari ALıntı Yaz.
yaw kardesım nıye baglandın sen bu konuya bukar ALLaH askına zaten bunun Alıntı oldugunu herkez bılıo ama adam akıllı yorum yapıo senın benle alıp veremdıgın ne onuda cozmus degılım hala sankı vıdeoyu sen yapmısısında

biraz sacma gıbı geldı ama nuke de o bocekler half life den half liden cs gıbı gırebılıosun half lıfenın sılahları oluyor normal de_dust2 acılıyor yanı bıraz sacma geldı ama yınede sagol paylasmıssın bızımle !

biraz sacma gıbı geldı ama nuke de o bocekler half life den half liden cs gıbı gırebılıosun half lıfenın sılahları oluyor normal de_dust2 acılıyor yanı bıraz sacma geldı ama yınede sagol paylasmıssın bızımle !
bişey değil kardeş eyw

Geri