Cs Ara Weriorum !

1
EXE RANK

#MiRacLee

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
#MiRacLee
onceLikLe S.a arkadasLar Konuyu nereye acacagımı biLmedigim için buraya acdım qorevLi modLar konuyu asıL yerine tasırsa sewinirim :)

Uzatmadan konuya gecicem Beyler okular yakın zamanda acılıo biliosunuz dershanemde oLdugu için Countere girmeye waktim kalmıcak bu yuzden clanımdan cıkdım.Bi sure cs giremeyebiLirim.En fazLa 1 2 saat oynucam.Şimdiye kadar kimi uzduysem kimLe kavga ettiysem herkes hakkını heLaL etsin.Herkese reaL hayatında basarıLar.Ama sunu biLinki seneye csyi bırakmamak uzere Donucem.Herkese ii fragLar ii oyunLar.inşallah 1 oyun için reaL hayatınızdan kopmassınız.ŞimdiLik GuLe GuLe :(

Not : Art`z | Teama basarıLar ve csye 1-2 hafta sonra ara wericem Şimdiden yazdım biLginiz oLsun.

Donusum muhteşem oLacak !

Real de başarılar bende bıraktım bu sene oynamıcam .ama 1 sene sonra sahalara geri dönücem :D :D

reaLde Başarılar..

TeşekkürLer Herkes Hakkını heLaL etsin beyLer sizede reaL hayatınızda basarıLar :)

konunu asıl yeri kilit ve deletdir kardeşim

güle güle

Z1rT* Kardesime daha dorusu abime Konuyu actırdıgından doLayı teşekkür ederim :)

bnde kardesım bnde bırakıcam bu sene öss war :S

aLLah koLayLık wersin :)

real hayatında başarılar kardeşim en iyi akrarı vermişsin.

Sanada BasarıLar ama Donusum muhtesem oLucak ! :)

realda basarılar kardes

Real Hayatta Başarılar

hiç bana teşekkür eden yok o kadar konuyu kilitleyip açtık yani işaret parmagım yoruldu o anda :D

real hayatında basarılar seFa , qq diyorm :) seneye dönmen Dileğiyle REAL hayatınDa BaşarıLar . ;) hakkım'da ... msn'de konusuruz :D

[quote="-k1nq`L![o]n `` t|]realda basarılar kardes[/QUOTE]

TeşekkürLer Sanada Kardesim :)

Real Hayatta Başarılar

Geri