Cs aleminde en sevdiğiniz 10 kişi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wasneu!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim cs aleminde bebeler dışında çok fazla düşmanım olduguna inanmıyorum onun için sevdiğim kişi sayısı çok yinede unuttuklarım kusura bakmasın Eskilerden olduğum için çok geniş bir çevrem var bu saydıklarımın hepsiyle aram iyiydi veya iyi hepiniz adamsınız <3

Alchandez Sanchez fhummox archenemy judez xeaven bluelıght argej kate jahımess katil bilal kücükbakkal ninjafare drowsy jerryc sokrat loonely kratos Jack scatroj sexafon rawen.squad sinful angel heeman anthea ljeska ducjko standart cüniyor khazi toyo babacan claymore moqlee aşk tiqqer aşk Noix zero dg helqu3ra kroyns rabiosa wildness kronos ariesqado sm#7 esquasex creaF Pesimist glikoz quarteron ExpReSs mechuL exitlangame bebe jay key pro squint.Jr qreyFurT Scotter archlove ejlon glor shaj koko billur fascinate argerlich Armyyyyyyyyy daha çok ama hatırladıklarım bunlar :)

RED BLACK
jOmiesto*
ÇeLikAdaM
LaSt FENA
veee tüm schwarze tod oyuncuları...

``ko1bLackn0o~, torq, Bazingo! , HopeSycrome , celalovicyus, returNNNN;, Kaos Reiz` , navie sinful, wasneu, wenganzerkaN :) Cs alemi olduğu için yorumumu değiştirdim ve çoğunun içinde olduğu mahalle arkadaşlarımı yazmayı tercih ettim :)

selfish Oqan 3d Fantayn Suen'tk Cewo Shorty qarez

Ejlon qLor Shaj Koko KurzweiL oqan 3d qarez bellierjuee Esqapee <Adm> Nefs4.

Msn'de cfg isterken kardeş, dost, abi oluruz. İşleri bitince tanımazlar.
Hayat çok garip ;)

vaLveee.!.
q0rqe0us
LioN`kiNq
Abs0LuteLy
qLob1nter
Khardesh`s
qi0vinc0
crass!Nq
hayatb0sh
junioR
BAZILARI SATSADA BAZILARI KAŞARLIK YAPSADA YÜREKDESİNİZ GARDAŞLAAR .

1-) Lyckatill 2-) bAck piji 3-) Noix 4-) monster 5-) Loonely 6-) Helquera neil 7-) xeaven 8-) khardehs 9-) qiovinco 10-) Infuejto 11-) wenganze

Xeaven <3
Xeaven <3
Xeaven <3
Xeaven <3
Xeaven <3
Xeaven <3
Xeaven <3

1. si : Asi Dg (sülo adamin dibi cok seviyom)
2. si : KartoF (cok fena kaynatiyo :D)
3. sü : -sAAMEETT;; (daha hic bana yamuk yaptigini gormedim)
4. sü : qArez (Kaynatiyoz onlada)
5. si : bAtwo (Yamuk yapmaz :D)
6. si : judez (sagolsun logo falan istedigimde yapio yardim ediyo editte bende ona fps arttirdim falan filan.)
7. si : b A t u
8. si : kAtre
9 - 10 yok bi tek ben bu adamlari severim

[quote="~E|]1. si : Asi Dg (sülo adamin dibi cok seviyom)
2. si : KartoF (cok fena kaynatiyo :D)
3. sü : -sAAMEETT;; (daha hic bana yamuk yaptigini gormedim)
4. sü : qArez (Kaynatiyoz onlada)
5. si : bAtwo (Yamuk yapmaz :D)
6. si : judez (sagolsun logo falan istedigimde yapio yardim ediyo editte bende ona fps arttirdim falan filan.)
7. si : b A t u
8. si : kAtre
9 - 10 yok bi tek ben bu adamlari severim[/quote]
Eyw onurum Bende Seni Seviyom Adamsın x3 :D

Güzel bir konuya değinmişsin hazır böyle bir konu açılmışken hemen değerlendirelim benim beğendiklerim türkiye dışından yani bizim ülkemizde profelyonelden çok Cfg Ağırlıklı bir unsur olduğu için pek 'pro' ya girmiyor yani ben daha çok Lan game oynamış işi bilen ve herkesin gözü önünde bileğinin hakkı ile oynuyanların taraftarıyım bizim ülkemizde ne yazık ki göz boyama veya o boyalama işlemini sürekli yapanlar olduğu için maalesef bir beğendiğim isim yok steam/non-steam fark etmez önemli olan belli değerleri koruyup onlara sahip çıkmak ve bilek 'hakkı' dediğimiz olayı yerine getirmek normalde Cfg kullananlar sadece ve sadece 'Türkiye' yani bizim topraklarımızda olan bir olaydır İnan itimat edin yurt dışında bile bu kadar Cfg hastalığı yaygın değildir 100 küsür ülkede oynadım mayın got :) diyorum yani bizim oyuncularımız onlara nazaran geri kalmış ve hep bişeyleri ispatlama peşindeler benim genelde profesyonel dalında sevdiğim isimler ki bunlar çok eski isimler ve nerdeyse 8-9 yıllık hatta 11 yıllık bile oynuyanlar var ki bu De_Bears nick'li bir üstad'dır hala sağ mı bilmiyorum :) onun dışında belli başlı oyuncular sayalım

HeatoN
SpawN
Zad
İskall
Kvicken
BulletProof
K-Sharp
Ace
Ahl
Fisker
Dsn
Element
GudeN
MorgaN
GNU
Hyper
İlight
Jaegarn
Potti
RillmaN
quick
Xeqtr
Vilden
Rwa

Ve Daha Fazla üstadlar vardır asıl oyuncular bunlara denir şimdikiler hep bişeyleri ispatlamak için uğraşırlar :) onun için arkaşlar benim oyum bunlaradır. Ayrıca Bazı Arkadaşlar Kenilerine Awp'de iyi diye bir hitaplama şekline düşmüşlerdir :) bundan 5 sene önce benim takıldığım serverdeki Awp ustasını görseler hiç böyle diyemezlerdi Skoruna bağtığımda 47-2 olarak gördüm 47 Kill 1 Dead sizin tabirinizle burdaki olay Cfg'de değil anlayacağınız Nick'ki Patrik_Herman'dır.

zarathos
valvee
qosse1n ramo
korkunc emın
Black rose huso

Güzel bir konuya değinmişsin hazır böyle bir konu açılmışken hemen değerlendirelim benim beğendiklerim türkiye dışından yani bizim ülkemizde profelyonelden çok Cfg Ağırlıklı bir unsur olduğu için pek 'pro' ya girmiyor yani ben daha çok Lan game oynamış işi bilen ve herkesin gözü önünde bileğinin hakkı ile oynuyanların taraftarıyım bizim ülkemizde ne yazık ki göz boyama veya o boyalama işlemini sürekli yapanlar olduğu için maalesef bir beğendiğim isim yok steam/non-steam fark etmez önemli olan belli değerleri koruyup onlara sahip çıkmak ve bilek 'hakkı' dediğimiz olayı yerine getirmek normalde Cfg kullananlar sadece ve sadece 'Türkiye' yani bizim topraklarımızda olan bir olaydır İnan itimat edin yurt dışında bile bu kadar Cfg hastalığı yaygın değildir 100 küsür ülkede oynadım mayın got :) diyorum yani bizim oyuncularımız onlara nazaran geri kalmış ve hep bişeyleri ispatlama peşindeler benim genelde profesyonel dalında sevdiğim isimler ki bunlar çok eski isimler ve nerdeyse 8-9 yıllık hatta 11 yıllık bile oynuyanlar var ki bu De_Bears nick'li bir üstad'dır hala sağ mı bilmiyorum :) onun dışında belli başlı oyuncular sayalım

HeatoN
SpawN
Zad
İskall
Kvicken
BulletProof
K-Sharp
Ace
Ahl
Fisker
Dsn
Element
GudeN
MorgaN
GNU
Hyper
İlight
Jaegarn
Potti
RillmaN
quick
Xeqtr
Vilden
Rwa

Ve Daha Fazla üstadlar vardır asıl oyuncular bunlara denir şimdikiler hep bişeyleri ispatlamak için uğraşırlar :) onun için arkaşlar benim oyum bunlaradır. Ayrıca Bazı Arkadaşlar Kenilerine Awp'de iyi diye bir hitaplama şekline düşmüşlerdir :) bundan 5 sene önce benim takıldığım serverdeki Awp ustasını görseler hiç böyle diyemezlerdi Skoruna bağtığımda 47-2 olarak gördüm 47 Kill 1 Dead sizin tabirinizle burdaki olay Cfg'de değil anlayacağınız Nick'ki Patrik_Herman'dır.

Kardeş destan yazmana gerek yoktu dedik ki arkadaş olarak sevdiğin 10 kişiyi yaz sen gıtmişsin cfg hile bilmemne yazıosnda kım okucak onu

Kardeş destan yazmana gerek yoktu dedik ki arkadaş olarak sevdiğin 10 kişiyi yaz sen gıtmişsin cfg hile bilmemne yazıosnda kım okucak onu

Konuları Saptırmanı çok seviyorum iyi okursan Geneli olarak oyuncuların dürüstlüklerinden bahsettim işte sevdiğim oyuncular :) destan değildir okumak istiyenler için yazdım umrunda değilse lütfen çarpı tuşuna bas :) Gereksiz yorumlara gerek yok yani konuyu saptırıp ne alaka diyerek noktayı koymana sevindim zaten cevap konunun içinde yaşın küçük olduğu belli neyse sen nasıl anlıyorsan öyle diyelim biz 'GEREKSİZ' oldumu kardeşim.

Konuları Saptırmanı çok seviyorum iyi okursan Geneli olarak oyuncuların dürüstlüklerinden bahsettim işte sevdiğim oyuncular :) destan değildir okumak istiyenler için yazdım umrunda değilse lütfen çarpı tuşuna bas :) Gereksiz yorumlara gerek yok yani konuyu saptırıp ne alaka diyerek noktayı koymana sevindim zaten cevap konunun içinde yaşın küçük olduğu belli neyse sen nasıl anlıyorsan öyle diyelim biz 'GEREKSİZ' oldumu kardeşim.

Şimdi konuyu tartışmaya çeviriyosun ama aradan aradan laf sokuyon nese hiç daha yazma yorum uzamasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri