Cs 1.6 v40 beta 2012 (bilgilendirme)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PortalCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

PortalCS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
profedcs.tr.gg
PortalCS
Selam Arkadaşlar, Daha Önceden açtığım konuda belirttiğim bir husus var ve bu husus torrent sorunu idi düzenlemiş olduğum v40 patch'ini bir türlü dağıtamadım inşallah temenniğimiz şu ki o surunu kaldırabilirsek gerçekten yılın editlemesi gelicek diyebilirim nasıl bu kadar iddaalı konuşuyorum ? iddaa demiyelim'de görsel olarak bir düzenleme diyelim oyun yine 1.6 fakat yapılan montajlar sonrasında ortaya çok güzel bir görüntü çıktı Xtreme sürümlerinden'de yararlanarak 1.6'yı dahada güzelleştirdik bütün ayarlar orjinal olarak yapıldı silahlar,modeller aynı şekilde orjinal olarak düzenlendi malumunuz sXe Anında hata veriyor :) 1.6'nın orjinalini bozmadım sadece Xtreme'den aldığım Modları,Eklentileri,Haritaları ve minimum diğer ayarları güzel bir biçinde moderlize ederek güzel bir sunum ortaya çıkarttım bu editleme sayesinde adminlere şu modu açın bu modu açın demeye gerek kalmayacak kendi modunuzu kendi ortamınızı kendi keyfinizi kendi sefanızı sürmeniz uzak değildir tek sorun oyunu 1,5 yıldır upload edememiş olmam :S eğer bu editleme yayılsaydı herkezde görmek mümkün olurdu gelelim 1-2 SS ile bu durumu taçlandırmaya.

Oyunun Mod paneli
http://oi49.tinypic.com/1zfr9nc.jpg

Xtreme panelinden yararlanarak orjinal bir panel elde ettik.

Oyun içinden bir Kare
http://oi45.tinypic.com/302xvt1.jpg

Görüldüğü üzere orjinal AnaMenü Kullanıldı sağ alt köşeye Steam ikonu yerleştirildi ve server arama olayına son verildi.

Bir Sahne.
http://tinypic.com/view.php?pic=2e2jk0l&s=6

Böyle Bir Editleme Ve Görsel bir Ayar Verildi Galiba bu editleme upload sıkıntısından kurtulursa herhalde çok tutacağa benziryor.

Anlatım; PortalCS.

Hepinize iyi forumlar.

Teşekkürler.

teşekkürler

güzele benzior inşallah halledersin de tam olarak deneriz bizde

Cümleten Yorumlarınız için teşekkür ediyorum fakat, Oyunu Bir hata'dan dolayı silmek zorunda kaldım ama üzülmeyin hatanın sorununu buldum resource>Mainbuymenü burdaki menüde bir sorun vardı ve sorun oyunun alışveriş kısmında bir zedelenmeye yol açıyordu fakat biraz uğraş sonuç verdi ve alışveriş panelinin düzeni'ni geri sağladım fakat oyunu sildim birde aşka birşeye kızdığım için sinirimi burdan çıkarttım diyebilirim o kızdığım şeyde oyunun sadece bende olması ve 1,5 yıldır upload sorununu giderememiş olmam :/ buda beni üzenler arasında zaten 1 sene sonra askere gidiyorum en azından bir şeyler bırakmak isterim aranızda torrent sorununu bilen varsa lütfen yardım etsin :( sorunum şu oyunu torrent'e koyduğumda yeşil olmasa gereken çizgi kırmızı kalıyor ve hiç yeşile dönmüyor normalde buınu orjinal 1.6'da denedim fakat direk yeşil oldu indirmeye başladı burdaki olay neyden dolayı oluyor bunu bir çöze bilsem :oops: iyi olacak. onun için arkadaşlar oyunu tekrar indirip montajlamam gerek buda bana artık sorun yaratmıyor ki 2 saatte montaj yapabiliyorum en az 20 kere silip tekrar yaptım silmelerimin sebebi upload edememem'den dolayı ama bir site buldum onu denemeye fırsatım olursa inşallah olur o zaman artık bir parti kurar oynarız :) tekrar yorumlar için teşekkürler bu arada konuyu 1.6 bölümüne açtığımı sanıyordum fakat 1.5 kısmına gitmiş :D 1.5 oynuyanlar yanlış anlamasın bu proje size değil değerli 1.6 oyuncularınadır :) çünki hiç 1.5 oynamadım....

inş halldersn kardeşim baya güzele benzior :D denemek isterim şahsen :)

bu ne demekla ben bişey anlamadım ne anlatmaya çalıştı adam
Konuyla ilgilimi söyledin yoksa yazılanlara mı konuya ilgiliyse çıkacak olan editlemeyi duyurmak istedim ama konu 1.6 yerine 1.5'e gitmiş yorumlara diyorsan deneme şansı olabilir mi diye soru bende inşallah dedim.

Geri