CS 1.6 v28 Non-Steam 308 mb Torrent (bot,crack,Cd-key) Mevcut.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PortalCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

PortalCS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
profedcs.tr.gg
PortalCS
S.a arkadaşlar

//Counter-Strike 1.6 Orjinal CD Yüklemesi.

Bot: Mevcut
Crack: Mevcut (DZ)
CD-Key: Mevcut
Harita: Bütün Haritalar Fy,as,cs,
Patch: v28 (2oo6)

Link: Güncellendi.

Jotti: http://virusscan.jotti.org/tr/scanresult/b0308cf782e6ee2479ae7fe304c3ff1143c377af

(Bkz:) Torrent'i ekledikten sonra biraz bekleyin 10 saniye sonra kırmızı alan yeşil olacak ve indirme işlemi başlayacaktır tamamen Cd yüklemesidir bir ömür boyu kullanım garantisi.

Linklerimiz Haftada 1 kere yenilenecektir.

İyi Forumlar.

teşekkürler.

Rica Ederim Ne Demek Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık.

Güncelleme Yapılmıştır.

Link:
Solid Files
http://www.solidfiles.com/d/5d1f22007f/

Resource_Fix

Link:

SolidFiles
http://www.solidfiles.com/d/ac9b921088/

Resource Fix Adlı Rar dosyasındaki Resource klasörünü Cstrike içine atarak gelen yazıya tümüne evet diyerek sonlandırın Herhangi bir Anamenü'de Reklam,Yazı Vs gibi şeylerde bu Resource'yi kullanarak eski ayarlara geri dönebilirsiniz.

saolasın gülüm ya. böyle oynanmamış oyun istiyodum çok sağol.

Sizde sağolun elimizden geldiğince muhafaza etmeye çalıştık :)

Konu Güncel Olup Linkler Hala Sağlamdır Denenmiştir.

Link Nerede gardaş

Konu Günceldir, Linkler hala sağlamdır.

Emeğine sağlık kardeşim saolasın..

[quote="|]Emeğine sağlık kardeşim saolasın..[/quote]
rica ederim ne demek bu hep sizler için :)

Güzel Yorumlarınız için sizlere teşekkür ediyorum umarım sizlere bir nebze olsun yardım edebilmişimdir,

Eklemek istediğim bazı şeyler var, bu Setup'u ben 5 yıldır kullanıyorum ve henüz bir zararını görmedim zaten görsem ilk ben görürdüm haksızmıyım ? bazı arkadaşlar konuyu sükselemeye çalıştı ancak buna izin vermemek için oyunu 5 kez avast'a tarattım sonuç hep temiz çıktı sadece crack'de virüs var onunda bir zararı yok her programın her oyunun crack'inde virüs olduğu gibi bununda var ancak 1.6 formunu araştırarak verdiğim Cstrike Crack fix'ini bulabilir onunla değiştirebilirsiniz kararı size bırakıyorum,

Oyunun avantajlarına gelince

1- oyunu indirdikten sonra tamamen sizindir
2- hiç bir şekilde hiç bir host'un reklamını içermez
3- server hatası,harita hatası vb gibi hatalar yoktur
4- 2005-2006 yıllarında kullanılan v28 patch bulundurmaktadır
5- onunla beraber bot'da gelmektedir.
6- Rehineler bu patch sayesinde gerçekci tasarlanmıştır, Sesleri gerçekci düzenlenmiştir
7- bütün sunucular ile uyumludur, asla hata almasınız
8- bir ara invalid cd-key hatası vardı oda bu patch ile düzeltildi.
9- hostların verdiği 1.6'da .oğu şeyin olmaması beni üzdü onun için onlarda bu patch ile giderildi.
10- bu Setup'u bundan 5 yıl önce abimin bir arkadaşı vesilesi ile rastladım ve o günden itibaren hep bu Setup'u kullandım Daha sonra format falan derken arada kaynadı tekrar kavuşmamız 2008-2009 yıllarında oldu maalesef yedeği olmadığı için 5 tl vererek Cd ile aldım ve o günden beridir kullanıyorum.

işin kısası arkadaşlar siz siz olun bir an önce linkler bozulmadan indirin ne kadar çabuk o kadar kar edersiniz :) durum şuanda sizin lehinizedir, hostinglerin dandik sürümlerini indirmektense bu setup'u indirin daha karlısınız.

Bu Setup şuanda piyasada yoktur ve hiçbir şekilde'de bulunmamaktadır ne kadar hızlı davranırsanız o kadar lehinizedir, Bende sizler için bu setup'u arşivim'den çıkarttım yoğun ilgileriniz için teşekkür ederim.

Konu Güncelliğini korumaktadır. Linkler Sağlam.,

Konu Güncel Linkler Sağlam Torrent Çalışmaktadır test edilip denenmiştir.

[06.08.2012] Konu Hala günceldir,Linkler sağlamdır.

Sorun Var Oyunda

Geri