Cs 1.6 v23 Patch BuyRun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Almeria
Evet ArkadaşLar v23 Patch`ı SizLere Sunmak İstedim Çünkü Nette Aradığın Zaman Herkes Rapide UpLamış Bende İndiremedin Bazı YerLerde BuLdum SizinLe PayLaşmak İstedim. Zaten Konu Açmıitım V23 UpLoad EdeR Misiniz ? Diye Sonra ArkadaşLara BuLdum Dedim. Sonra Bir Arkadaş Yorum Yazmış Siz Yinede UpLoad Edin Diye Bende UpLoad Ettim v23 BuLmayanLar İçin Zaten Bu Konu ÖnemLiLer aRasında ama Ordada Rapide UpLoad EtmişLer Bende İndiremedim BuyRun Link
FRMDOST[1].Com_cs16patch_full_V23.r..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

+Rep ve YorumLarınızı BekLiyorum :)

Yeah. Cok SaoL.

YorumLar İçin SağoLun ;)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Teşekkürler.

Bu 1.5 için de geçerli mi?

v23 gördüğüm en dandik ve en vasat bir patch'dir öyle ki kullanması bile insanı baymaktadır ben şahsi adıma söylüyorum v28 kullanırım bu yüzden bütün 47-48 Steam/non-steam destekli her sunucuya sorunsuz şekilde girer + GameUI.dll olduğu için ekstra avantajlıdır + bot + crack + CD-Key olduğu içinde böyle bir patch'i aradığımı söylemem bu bir kötüle değil sadece gerçektir %100 v28 daha kalitedir vede 2007 yapımı olması bütün patchlere uyum sağlaması + Hw.dll olduğundan + Steam accont olduğundan server error hatası vermez :) ve yine + No Steam Client.dll içerir EMPORİO sağolsun :) bu yüzden oyun içi aldığınız hatalar %90 patch'le alakalıdır onun için patch seçerken dikkatli davranmanız gereklidir ve yine yine yine +++ bu anlattığım v28 patch şuanda hiçbir yerde bulunmamaktadır eğer böyle özelliğe ayrıcalığa sahip olmak istiyenler lütfen (Please) 1.6 bölümüne bakarak benim paylaştığım 5 yıllık arşivi indirebilirler (Enter+Exit) hadi ben çıktım daha duş alıcam. :cool:

Geri