Cs 1.6 sxe 8.7 sXe 8.6 WallHack-NoFlash-NoSmoke-LocalGlow-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denedeım ÇALISTI !

Bende Injereptıng hatası werıor :S

tebrikler qzL

selamun aleykum kubi ben wındos7 kullanıyorum valvenın ıcıne attım zaman sxe acıyorum sxe 8.7 actım zaman oyuna gırerken sxe yı gormuyor bu konu hakkında bana yardımcı olursan cok memnun olurum cok tsskurler sımdıden kolay gelsın en yakın zamanda senden cewap beklıyorum ıyı calısmalar :)) Paylaşım İçin Teşşkrler :)

Kardeşim senideki sorun bendede war..

Bilgisayarlarımız windows 7 olduqundan sXe de buna uyumlu olmadıgından oyuna girince not defteri hatası veriyor veya sxe yi gormuyor..

Maalesef sXe yapımcılarının yeni sXe sürümünü windows 7 içinde uyumLu yapmasını bekLemekten Başka çaremiz yok :(

Wallmı -.- Kullanan Varmı Acaba ??

ellerıne saglık kardesım 10 numara olmus cokda guzel calısıyor

calısmas adamlar ıgostermez... !!!! anca Specdeyken gorursun oda ısınıze yaramaz konu kılıt :)

1- Lütfen Hilesiz Oyun Oynayın

2- Bu V26 Da Daha Net Gösteriyo Diye Dumuştum :sleep: :)

bırakın wall falan fasa fisosunu ayrıyeten arkadaşım wall paylaşarak güzelim oyunu berbat ediyorsunuz oynamasını bilmeyen bile wall açıp kinq sanıyor bilekle oynayın şu oyunu yada cfg paylaşın adminden ricam şu wallhackleri koymasınlar engellesinler güzelim oyunu artık berbat ettiniz wallhack yapanlar virüss kaynıyor ayrıyeten bunlar

Teşekkürler.

Abi wall kullanmayın ya .. :S

kardes oyunu acıyorum servere baglanıyoum v21 yada v23 yukleyın dıyor ama bunu wall olmadan yapınca gırıyor yardım Lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri