Cs 1.6 Reklam Sorunu!!!Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Thumper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Thumper

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Thumper
Merhaba Arkadaşlar Forumda Yeniyim Bende Cs 1.6 Basladım yanlız bir sorunum var yardım edersenız sevinirim ben mesala mygamearea serverlerınden bırısıne gırdım zaman background ve menude reklamlar olusu ve degısıkler oluyor bunları engellemek ıcın cl_allowdownland 0 yaptım ama ıse yaramadı yardım edersenız tesekkur+rep iyi forumlar!!

yokmu bilenn1!!!!!!!!!

2 gündür cevap bekliyorum yokmu bilen!!! Arkadaşlar Bilenler lütfen yazsın...

Sorununu anladım oyunu siliyorsun baştan kuruyorsun cstrike'ye giriyorsun ordan resource adlı klasörü yedeğe al sonra aynı servere gir yine aynı reklam gelicektir gelirse yedeğe aldığın resource'yi tekrar cstrikeye kopyala böylece eski ayarlara dönersin.

ama oyunu denetim masasından'da kaldırmayı unutma. Sorunun sebebi Resource'nin ayarları değişiyor olmasın'dan kaynaklanır bu yüzden bu hususlar meydana gelir. yedekler'sen her zaman kullanırsın

Oldu Lan :) Cok teşekkür ederim allah razı olsun.Sorun cs yi tam kaldıramamısım sımdı yenıden yukledım sorunsuz calısıyor.Sorun çözüldü kitlenebilir#

Oldu Lan :) Cok teşekkür ederim allah razı olsun.Sorun cs yi tam kaldıramamısım sımdı yenıden yukledım sorunsuz calısıyor.Sorun çözüldü kitlenebilir#

Ne demek rica ederim.

Geri