Cs 1.6 Maçlara HLTV Sokmak ~ [Resimli Ve Videolu Anlatım]

Sabitlik mi ?

• Sabitlik

Oy: 43 68.3%
  • Değil

Oy: 6 9.5%
  • İbretlik

Oy: 14 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    63
1
EXE RANK

[q`]hQ$tQq

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
[q`]hQ$tQq
HLTV oyun sırasında oyunu tüm oyuncuların gözünden kaydeden, daha sonra size bu kaydı izleme fırsatı sunan bir programdır.[Karşı Takımdan Şüphelendiğniz Birini Sonra İzleyebilirsiniz :) ]

2qjdjtg.gif
[B][FONT="Century ***hic"][SIZE="2"... ANLATIM İÇİN TIKLA[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
2qjdjtg.gif

2nta8mg.jpg

Yanlışlıkla NBA'ya Tıklamışım Kusura Bakmayın :D

e80q34.jpg

2ilypdz.jpg

34hj5vc.jpg

2sbmyjc.jpg

jigmf9.jpg

20z9s0x.jpg

nqsd5k.jpg

fwr76a.jpg

Tüm Bunlar Bitince Counter - Strike Giriyoruz.Valve/Cstrike 'ye Kaydolan Demomuzun ismini değiştirip. Counter - Strike'ta Console'u Açıp Viewdemo Demoismi (hangi ismi verdiyseniz) Yazıyoruz ve Demomuzu İzlemeye Başlıyoruz. (Demonun İsmini Değiştirmekteki Amaç : HLTV ' demonun adını uzun bişey kaydeder... Bunu yazmakta biraz zordur :)

Demomuzu Çekip Bilgisayara Kaydetmek İçinse FRAPS'ı Kullanmanızı Tavsiye Ederim :) TIKLA VE FRAPSI İNDİR

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lütfen Emeği Karşılıksız Bırakmayın Ve
2hd6rl3.png
Butonuna Tıklayın :)
2hd6rl3.png
2hd6rl3.png

Sabit Teşekkürler .

Teşekkürler qüzel anlatım ..

Yorumlarınız İçin Sağolun

teşekkürler teşekkürlerde SAbitlenicek adkar zor şeyler değil bunlar bence tabi sen daha iyi bilirsin kral (:

Teşekkürler.

Ben Sana Teşekkürler :D :D

teşekkürler e

Video Linki Kırık :D

~ Teşekkürler :)

Emeğe saygı teşekkürler.

Bende girmiyor serverlere , proxy slots are full vb. şeyler diyor . Bir yardım ? :D

Bende girmiyor serverlere , proxy slots are full vb. şeyler diyor . Bir yardım ? :D

kardeş public serverlara HLTV girmez .. sadece maç serverlara sok . o da başka HLTV yoksa . bazı Serverlar 2 hltv alamıyo :D

:D qwe ıLk fotoda cs sag tıkLıyoruz dıosun NBA sag tıkLıosn nese saoL :D

pişey değil rep ver yeter :D

Teşekkürler

Geri