Cs 1.6 FPS 100 YAPMAK İSTEYEN GELSİN :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Almeria
Evet arkadaşLar Size Fps Sorununzda Yardım Etmek İçin Açtım Bu Konuyu Fps`niz 100 oLacaK Hemen AnLatıma GeçiyoRum Bizzat Benim Fps`m 60`tı Şimdi 100 oLdu :)

Programı ilk YükLediğimizde Program Bir Tarama Yapacaktır.Bu Tarama Bittikten Sonra Programı Açtıgımızda AçıLan PenceReden DriveR Settings Altındaki Customize`ye TıkLıyoRuz. AçıLan PenceReden OpenGL`yi Şeçiyoruz.OpengL Seçince Karşımıza Gelen PenceredenVSync GeLiyoruz. Oradaki ŞeçenekLerden Always off`u Şeçiyoruz. Daha Sonra Tekrar Aynı Pencereden OkLarLa Sağ Tarafa Giderek En Sonda Antialiasing BaşLığına GeLip Aşağıdan None yi Şeçiyoruz. Kaydet Diyerek Yani UyguLa Tamam Diyerek Programdan Çıkıyoruz.Artık Fps miz 100 OLmuştuR.
BuyRun LinK=

Link Yenilenmiştir! : http://www.megaupload.com/?d=84L4LQA0

http://www.2shared.com/file/qUwGobwt/RivaTuner.html

deneyelım ıns.

yapamadım krdes yardımcı ol ss koy dedıklerınden hıc bırını bulamadım !

Arkadaşım programı kurduktan sonra kenarlarda bişey var ona tıkla opengl falan yazar küçük bir resim halinde bi yazı falan var onun kenarında böyle hatırladıgım kadarıyla üçgen tarzıdna bişey olması lazım alt alta 2 tane vardı 2nciye tıkladıgında seçenklerden open gl göreceksin zaten gerisi kolay bide SS koyayım

teşekkürler

emeğe saygı beyler
teşekkürler

Eyvallah SağoL

cs 1.6 oynamadım ama arladaşla birlikte FPS'i 500 yaptık.

millet daha 100 yapamıyo ne 500 ü :D :D

doru duzgun anlatsana lan kenarlarda bişeyler var diyo mal

Yeni üyelere söylüyorum sizede söyliyörum kartal288 Burası # netbilgini ~ dir kardeşim burda herkese cs serverindeki gibi mahalle ahbabın gibi mal salak gerizekalı v.b şeyler diyemezsin saygı gösterin biraz paylaşıma !

Lamerzm AnLamıyoLar Dedim Ya :D

Aynen kardeşim ya bütün konularda aynı mesajı yazmaktan ellerim yoruldu not defterinemi kopyalasam :D:D

KopyaLa KopyaLa :D :D

PayLasım iciN TskkurLer Emege Sayqı BeyLeR..!

υℓтяαѕℓα-η..!# netbiLgini ~ en hızLı büyüyen forum..

Çok SağoL EyvaLLah

Fps 395in üstüne cıkmıyo amk 500 mü ufak atta civcivler hesabı :D

ÖnemLi DeğiL İşinize Yarasında :)

Teşekkürler. Çalıştı :)

Geri