Cs 1.6 dÜnya siralamasi [Ülkeler] ~

Ben Çok Sağlam Oynuyorum.Ama Yaşım Küçük Turnuvalara Katılma Gibi Bir Şansım Yok :S

Saol Güzelde Türkiye'de kendini gösterebilen Player'ler yok .. Bu bizi Dibe Vurduruyor ... :S

Aynen kardeşim bizim ülkede kiniq cok heLe def olan kiniqler ama sahip çıkamıyoruz daha bir Cs ile alakalı federasyonumuz yok varsa da ben bilmiyorum ... Playerlerimize sahip çıkalım ... !

Aynen oyunyöneticisinde Sallıorm Swyi Wall diyip Banliyorlar Bıktım Artık bolelerinden :@

Aynen oyunyöneticisinde Sallıorm Swyi Wall diyip Banliyorlar Bıktım Artık bolelerinden :@

OyunYöneticisi nin adminlerinin yaş ortalaması 12-16 veletler. Sw lara girince fps zaten 50 den yukarı çıkmıyor.
100 u geçik sunucuları var ama hepsi birbirinden berbat %80 i fun zaten rezillik..
Plugins leri saymıyorum bile :)

Aslında Arkadaşım Türkiyede Çok İyi Playerler var ama ancak destekleyen insanlar yok Counter-Strike için Nerdeyse Yok Denilcek Sayıda Sponsor Var. Yhani Bu Böyle Giderse Türkiyeyi 45. Sırada Deil Son Sırada Bile Göremeyiz...

OyunYöneticisi nin adminlerinin yaş ortalaması 12-16 veletler. Sw lara girince fps zaten 50 den yukarı çıkmıyor.
100 u geçik sunucuları var ama hepsi birbirinden berbat %80 i fun zaten rezillik..
Plugins leri saymıyorum bile :)

Aynen ben Mygamearea da kasıyorum.. Siberoyuncu sadece maç için pub sw si olsa ordada kasarım :)

Myqamearea hanqi sw de kasıosnz bende qelim hep oyunyoneticisi fln sıkıLdım :S

Paylaşım İçin SaoL :) biz waLLa uğRaşırız anca bu etiket aLmaz Ah Bu TürkLer

türkiye hepsindende ii ama kimse bunu iş haLine qetirmedii için bu durumda yoksa 1. Lik bizm oLurdu :Xd

aynen haklısn

siz daha wall paylaşmaya devam edin :D:D adamlar oyunu kurdukları gibi oynuyolar cfg bile açmıyolar. siz aç köpek gibi wall arıyosunuz be abi :D:D

İşte burda olanlar gibi bazı cfg ciler yüzünden Dünya sıralamasında geriliyoruz...

Bilgilendirme için teşekkürler.

biz o kadar zengın degılızkı 2 gb ekran kartımız 4 gb ramımız LAzer mousemız vb seyler bızde olsun bızde ılk 10 un içinde olabiliriz bence :) herkesın pcsı kotu genelde. ehrkes cfg yi gamma ayarları ve fpssını duzelttıgı ıcın oynuyor ben oyuna gırdıgımde fpsyı yukseltıcek refleshclock vb tum programları acıpda gırıyorum. eminim başkalarıda bu yorumuma aktılacaktır .

Geri