Cs 1.6 clan logosu yapilir Ücretsİz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan e_karakum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2zq7gvp.jpg

Bunuda ben yaptım :D isteyene yapılır :D

Dar[K]inq <
ARKA PLANINDA CT RESMI OLSUN KARDESŞ YAPARSAN SEVİNİRİM

Bana

Clan Adı: MİLLER

Miller birasını biliyorsundur büyük bir yuvarlak yap içinde MİLLER yaz altına IP:95.173.173.107 yaz sonrada altına MİLLER birası koy ;) yaparsan teşekkür ederim. yeni olduğumdan rep verebilirmiyim bilmem ama ilerde verebilirm istersen saol :D

KardeŞim Güzel canlı bir görünümle çekici olacak şekilde Winq ` Boup Gaming yazarmısın ?

Kardeşim Banada Güzel bir Cs REsmine FeaRTeaM # Clan Altınada o$mA^ n`. x7 Yazarmısın Şimdiden teşekkürler

YA BİZİM CLANIN ADI : HarD' ~ GmG' ~ ClaN' KAFANA GÖRE YAP AMA GÜZEL OLSUN NE OLURSA OLSUN REP VERİCEM

Tam Logo Değil Yaptıkların Bence Sevkini Kırmak İstemem Ama Daha Demiyim Baya Çalısman Lazım Photoscape ıle olcak ıs degıl :)

YA BİZİM CLANIN ADI: HarD' ~ GmG' ~ ClaN'

Arka planada güzel bir c.s resmi koyarsan müthiş olur yapabilirsen arka plan mavi ve lacivert ağırlıklı olsun DAHA YENİYİM REP VERİCEM ÖĞRENDİĞİM İLK AN

s'Trip d i S S *

Yazan inci sözlük olan bişi yapn :D

Mesaj olarak söleyin yapınca göremem burdan :D

KArdeşim Bana Wonderful PeopLes Böle Yuvarlak Bir Logoda yaparmsn yana dogru gitsin güzel bişiler yap

yap bişeler kanka ismi başlıkta yazıyor

seLamun aLeykum ' Aga bana da

NBCS > m A m y`4Ever ;; yap good bısıLer :D

•☻ - desto`k | CLAN ` ☻• (Since 2o1o) Cs 1.5

yaparmısın kardeş arka pLan quzeL oLsun counter strike resmi oLsun kardesim +Rep

FJ-GAMING

Kafana Gore Yap ıste yapta

Biraz geliştir bence yazıp geçme yaratıcılığını kullan hazır flip kullanma şapka gibivs.vs.

HangmaN`s cLan adı bu yuvarlak biseyn icinde olsn altnda since 2011 yazsın turnuvalara katılacağız simdiden cok saol :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri