Cs 1.5 WaLLHacK GeLin İçeri

0
EXE RANK

kobra_yasin

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kobra_yasin
hackımız paralı olup adı gh0s7 h4x 7.0 dır. sxe surum farketmez cs 1.6 ve 1.5 calısır almak ısteyen eklesın

kobra_yasin94@hotmail.com

Cs 1.5 kanıt vıdeomuz :

YouTube - Gh0s7 h4x 7.0 for sXe-I 7.8 @ www.xzone-bg.com

bana ulasarak hack e sahıp olabılırsınız
uzun surelı alımlarda ındırım yapabılırız

By Nadir And Ganchev

.:[ http://xzone-bg.com ]:. [XZONE]Team The BesT PortaL For HackS!

------------------------------------------------------gh0s7 h4x----------------------------------------------------------------

paralıysa kimse almaz kardeşim mrk etme:)

Şuan 500 den fazla musterımız war :D

sory ban yiyecen :)

yalana bak ya :D herif komedi hack kendisinin gibi konuşuyo bide ezik herif..bu hack GANCHEV in videoda ona ait Türk yardımcısı sadece Nadir isminde birisi var o kişi hack sadece ondan ve ganchevden satın alabilirsiniz .. :)

bıde super uyesın ban yıcen hem msn verıon hemde reklam yapıon yazık kardes

yalana bak ya :D herif komedi hack kendisinin gibi konuşuyo bide ezik herif..bu hack GANCHEV in videoda ona ait Türk yardımcısı sadece Nadir isminde birisi var o kişi hack sadece ondan ve ganchevden satın alabilirsiniz .. :)

Nadır abının yardımcısıyım bılıp bılmeden konusma plsss ? tmm mı oraya yazdım nadır ganchev dıye tmm mı ?

way bot way burayada konu acmıs :D banlayın sunu yaw burası paylasım sıtesı...

C+ + Kodlamalarıyla hackleniyo sXe ve bütün versiyonlardada çalışıyo.Benim wall hack C+ + Kodlarıyla yapıldı sizinki de aynısımı ?

C+ + Kodlamalarıyla hackleniyo sXe ve bütün versiyonlardada çalışıyo.Benim wall hack C+ + Kodlarıyla yapıldı sizinki de aynısımı ?

wallahi kardesım dogrudur ama o kadar bılgım yok

ya botmusun ulan adam gibi oynna seningibiler yüzünden cs den sogudum ya ezoo

ne dionuz byler yasin abi doğru dior :@

Geri