Cs 1.5 qq :) `,~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Çağrı*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Çağrı*
BEYLER 1.5 SENELİK CS HAYATIMI TAM 1 SAAT ÖNCE NOKTALADIM.CS Yİ BIRAKMAMIN Bİ ÇOK SEBEBİ VAR BUNLAR :

1 - BU SENE ÇOK ÖNEMLİ Bİ SINAVA GİRECEK OLMAM,
2- BU OYUNDAN DOLAYI HAYATTAN YAVAŞ YAVAŞ KOPUYO OLDUĞUMU ANLAMAM .BU GERÇEKTEN BÖYLE SOSYAL FAAİLİYETİM KALMADI HİÇ LA
3- TTNET FATURASININ HER AY FAZLA GELMESİ,
4- ARTIK OYUNDAN YAVAŞ YAVAŞ SIKILIYO OLMAM,
CS Yİ BANA BIRAKTIRAN SEBEBLER OLDU ..CS OYNAYAN ARKADAŞLARIM SİZE SON Bİ SÖZ

EĞER BAŞARABİLİYOSANIZ SİZDE BU OYUNU BIRAKIN .BU OYUNU VE BU OYUNA BENZEYEN ONLINE TABANLI OYUNLARI BIRAKIRSANIZ KENDİNİZE , AİLENİZE , DERSLERİNİZE YANİ HAYATINIZA YÖN VERECEK OLUMLU ŞEYLERE DAHA ÇOK ZAMAN AYIRIRSINIZ . BENDEN SİZE TAVSİYE CS YE qq DEMENİN VAKTİ GELDİ ... CS ALEMİ AEO ... KÖTÜ OLUMSUZ POST KASMA İNSAN OL ... ;)

Seni tutan yok qq :)

Kardeşim bırakmak için gerçekten geçerli sebepler en güzelini yapmışsın .Real de başarılar yolun açık olsun AEO :)

en en en iyisi :)

konu kitle arkadasım :)

Bilader;öncelikle qq,daha sonra benim sosyal faaliyetim var,yani bence bu kişiye baglı kendini kaptırmışsındır :) sana gerçek hayatında ve sınavında başarılar diliyorum

ARKADASIM SENIN CS BIRAKMAN KIMSEYI ILGILENDIRMEZ
gereksiz konul
AYRICA CS BIRAKIOSAN NEDEN KONU ACIOSUN Q TAB ENTER CS DELETE BUKADAR
DÜZGÜN Bİ MOD. GELİNCE KONU KİTLENİR

Bilader;öncelikle qq,daha sonra benim sosyal faaliyetim var,yani bence bu kişiye baglı kendini kaptırmışsındır :) sana gerçek hayatında ve sınavında başarılar diliyorum

saol kardeşim dedimya kendımden bahsettim sizi kastetmedim ;)

biliyorum,Kendini kaptırmışsındır :)

bi ara harbi kaptırdım .çevrem acayip ti çünkü sınıf arkadaşlarım fln internet cafelere gidip turnuvalara fln katılınca kendini gösterince insan kendını kaptırıo yapacak bişe yok hayırlısı olsun :)

Bu arkadaşın dedikleri tamamıyla yanlış. Sen herşeyin ölçüsünü bilirsen sosyal hayattan kopmazsın bu birinci diyeceğim. İkinci diyeceğim şey şu 13 yıldır oynuyorum ben bu oyunu gerçek hayattada bir gram başarısızlığımı görmedim. Sen sadece herşeyin ayarını kaçırmışsın o kadar. Oyunun hiçbir suçu yok. Ayrıca bırakmak için çok geç kalmışsın onuda söyliyeyim.

Zararı olsa bana olurdu çünkü bu forumda benim kadar bu oyuna emek veren senelerini harcayan kimse yok. Herşeyin ölçüsünü bildim ders zamanı ders oyun zamanı oyun dedim. Şimdi Devlet Memuruyum huzurluyum rahatım bu kadar.

EĞER BAŞARABİLİYOSANIZ SİZDE BU OYUNU BIRAKIN demissin ben bu oyunu istesem anında bırakırım bu oyun bana göre bağımlılık yapan 1 oyun değil sadece zevkine oynuyorum ayrıca codayı doldurcak 1 oyunda değil yani msn gibi sana relda basarılar kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri