CS 1.5 Ping Sorunu

0
EXE RANK

RakiSh.` JIX ;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
RakiSh.` JIX ;;
Öncelikle Selamın Aleyküm...
Nb Ailesi Sorunum Şudur ; Geçen Senede Pingim Sürekli 55 60 İdi.
Bir Öneri Almıştım Geçen Sene Bir Arkadaş TTneti Ara Modem Işıklarım Düzenli Yanmıyor O yüzden Tüm Bilgilerimi Güncelle De Dedi.
Ve Öle Yapmıştım Olmuştu .
Sorun Şimdi Yine Çıktı Aynısı Diyorum Bir Şey Olmuyor . Tekrar Anlatırsanz Şu Olayı İyi Olur.

TÜM NB AİLESİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM...

TTneti arıcaksın Diceksin benım pingim 55 60 online oyun oynuyamıyorum :) onu 15 - 20 arası yapablırmısınız dıceksın yapıcaklar :) geçen aradım pıngım 65den asagı dusmuyordu :)

dedım bole bole suan pıngım 15 ı gecmıo 8mbit internet hızım ayda 55 tl oduyorum sınırsız :)

Peki Kardeşim Sağolasın : ) Denicem Başka Öneri Yoksa TTnet in ... : )

Ya bu nedir aynı sorun bendede var ping 60 70 arası modem yok bende asagıdakı komsuyla beraber kullanıyoruz 8BİT. napıcaz simdı

Aradım Dedim Böle Bilgileri Güncelledik dedi Hala Aynı :)

Aynı sorun bendede var. Geçen sene ankara hıdırlıktepe de oturuyordum pingim 50 den aşağı indiğini görmedim. Geçen yaz hüseyingaziye taşındık cs bi girdim 10-20 arası, format attım ne olduysa geri 50 den aşağı inmiyor. :D

Meraba.
TTnet arayacaksın yetkili kişiye ; arıza kaydı yaptırmak istiyorum diceksin. oda aynen şöyle dicek 1dk. internetinizi güncelliyorum. genellikle hattınızda güncelleme yapamıyorum. arıza kaydı oluşturuyorum dicek modem 5 dk gidip gelcek sonra sorun çözülcek.

iyi forumlar. [kesin çözüm arıza kaydı]

Sorun Çözüldü Konu Kilit . Sağ ol Can :D

Geri