Cs 1.5 Ping Sorunu {Acill Bakın}

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
arkdaşlar nerdeyse 2,3 gündür bu ping sorunu yaşıyorum nerdeyse 10 defa TTnet'i aradım alt yapınız dügün ping sorunu bizle alakalı değil diyorlar. geçen gece tam 00:4 de pingim normaldi 10 - 15 , gene sabah öyleydi öğlen gene 56 , 60 civarı oldu. modem güncelletirdim olmadı yardım ederseniz çok sevinirim.

@güncell acilen bakın arkadaşlar..

pc format attım hayla :S deavam ediyor sorum kingof'da 40 csoyuncu'da 10 :S

Kardeşim Ttneti Tekrar Ara online oyunlarda yüksek lag ve ms sorunun yasıyorum de modemımı Reslermisiniz de Özellikle Modemini Reslettir

ttneti ara modem güncelleştirmesi iste bide cs yi orjinal haliyle kullan :)

deniyecem arkadaşlar

bende de ping sorunu var modem bilgilerim güncel modeme resde attırdım denedim olmadı arıza kaydı aldı bakalım bekliycez... eskiden en fazla 15 ti..
bu arada ping modem kaynaklı olabilir mi bilgisi olan sordugumda olabilir dedi adam :D

bende de ping sorunu var modem bilgilerim güncel modeme resde attırdım denedim olmadı arıza kaydı aldı bakalım bekliycez... eskiden en fazla 15 ti..
bu arada ping modem kaynaklı olabilir mi bilgisi olan sordugumda olabilir dedi adam :D
olabilir :)

format attım gene aynı :S

benim pingim düzeldi ttnet i ara hız problemi yasıyorum online oyun oynuyorum kasma ping sorunu yasıyorum de arıza kaydı yaptır.

edit yine ping cıktı :D

benim pingim düzeldi ttnet i ara hız problemi yasıyorum online oyun oynuyorum kasma ping sorunu yasıyorum de arıza kaydı yaptır.

edit yine ping cıktı :D

yaptırdım 118 20 ara diyolar ordada ayriyetten para veriyorsun dakka başına :(

Kablolarını kontrol et.

118 20 yi bende aradım bişey değişmiyor ki gece cs girdim pingim 10 15 bugn baktım 40 50.. anlamıyorum niye oluyor

Benimde eskiden ping sorunum yoktu. Tekrar cs başlıyım dedim 1-2 ay öncesinde girdim ping uçmuş, halledemedim dün yine denedim yine ping 300lerde :D Kaç kere sildim yükledim olmadı.. Hala ping sorunum var. Hem 1.5'te hem 1.6'da..

splitter ı değiştirmeyi dener misin ben eskisini takmıstım ping azalmıstı normale dönmüştü sonra yeniden cıktı

Mesut kank' sendede h'c sans yok . :D

aynen arkadas ne olduysa şu son 1 haftada oldu ibneler ping sorunu ile ilgilenmiyoruz pc ciye sorun diyolar sordum böyle böyle adam diyor pc ye ping mi atıcan diyor amk :D

Geri