Cs 1.5 mi oynamalıyım, Cs 1.6 mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Penguen*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Penguen*
Hep tereddütte kaldım. Cs 1.5 cfgleri falan çok fazla. Herkeste de olunca korkuyorum. 1.6 Cfg olsa bile fazla etkisi olmuyor. Bilek olmadan. 5 yıldır Lan olarak 1.6 oynadım.

1.5 mi yoksa 1.6 mı oynamalıyım?

1.5de herkez hile 1.6 oynamanı tavsiye ederim

Cs 1.5 eskilerin proların mekanı oldu artık. 1.6 grafik iyi diye ergen doldu. 1.5 oynayanlar hep edepli, eski insanlar. Ondan hep 1.5 oynayasım geliyor.

Güzel bi ortamın varsa edepli saygılı 1.5 oyna onlarla takıl yoksa 1.6 oyna bence :/

Ortamı felan bırak 1.5 in tadı kaçtı, günde 100 küfürleşme yaşamak istemiyosan 1.6 geç rahatına bak

ben 1.5 bağımlısıyım :) ama kingof da takılma oralarda çok hle var csoyuncu takıl

1.5 değişmiş galiba. Herkes 1.6 diyor nereye yazsam. 1.6 devam ediyim ben :)

1.5 değişmiş galiba. Herkes 1.6 diyor nereye yazsam. 1.6 devam ediyim ben :)

Cs 1.5 eskilerin proların mekanı oldu artık. 1.6 grafik iyi diye ergen doldu. 1.5 oynayanlar hep edepli, eski insanlar. Ondan hep 1.5 oynayasım geliyor.

vallahi alperen millet 1.5 ten 1.6 ya geçmeye başladı herkes 1.5 bebe kaynıyo diyo ama "1.5 oynayanlar hep edepli, eski insanlar." valla ben bi kaç kişi dışında pek raslamadım. Ee yılbaşından beri oynamıyorum belki değişmiştir. Sana tavsiyem 1.6 geç steam falan al.

Güzel soru çok güzel bi soru hemen cevaplıyım şimdi sürümler arası bir rekabet var genelde 1.5 veya 1.6 derler fakat her açıdan 1.6 1.5'den öndedir bazı şeyleri eksik kalsada yinede 1.6'dır 1.5 oyuncu bakımdan bilmiyorum fakat 1.6 hem oyuncu hem diğer etkenler çok ağır basar fakat 1.6'da çevren yoksa biraz sıkılabilirsin 1.5'de en azından bildiğim kadarıyla ortamları iyidir zor seçim ama bi şekilde bi sürümü tercih et. Yada Sen Beni bekle ben zaten oyun paylaşıcam hem steam falan yurt dışı hem yurt içi oynarsın :) ama sen bilirsin beklersen 1.6 başla derim.

Güzel soru çok güzel bi soru hemen cevaplıyım şimdi sürümler arası bir rekabet var genelde 1.5 veya 1.6 derler fakat her açıdan 1.6 1.5'den öndedir bazı şeyleri eksik kalsada yinede 1.6'dır 1.5 oyuncu bakımdan bilmiyorum fakat 1.6 hem oyuncu hem diğer etkenler çok ağır basar fakat 1.6'da çevren yoksa biraz sıkılabilirsin 1.5'de en azından bildiğim kadarıyla ortamları iyidir zor seçim ama bi şekilde bi sürümü tercih et. Yada Sen Beni bekle ben zaten oyun paylaşıcam hem steam falan yurt dışı hem yurt içi oynarsın :) ama sen bilirsin beklersen 1.6 başla derim.
tamam destan yazmış yine a q :D

Hep tereddütte kaldım. Cs 1.5 cfgleri falan çok fazla. Herkeste de olunca korkuyorum. 1.6 Cfg olsa bile fazla etkisi olmuyor. Bilek olmadan. 5 yıldır Lan olarak 1.6 oynadım.
1.6 oyna derim bi config bulursun yada kendi ayarlarını yaparsın rahat rahat oynarsın Herkes CS GO geçiyor CS 1.6 bile terkediliyorken 1.5 oynanılırmı ?

cs 1.5 ile cs 1.6 arasındaki farkı bu dediğin 5 yıl içinde anlaman gerekirdi çok boş konu açıyorsunuz yada 5 yıl lan game 1.6 oynadıysan eğer burada böyle boş konu açmış olman ya oyun bilmiyor anlamına gelir yada kendi kararını kendin veremiyorsun anlamına gelir..

konu yoruma kapalı #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri