CS 1.5 GG. || İÇERİ ||

0
EXE RANK

IdeasCannotBeKilled

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
IdeasCannotBeKilled
Selamın aleyküm arkadaşlar.
Bu oyunu 8-9 seneyi aşkın zamandır oynuyorum. Eskiden bu halde değildi. Gerçekten oynanılabilir bir oyundu ki bu oyun başında hayatını mahfeden insanlar tanıyorum. Buda bir kanıttır.
Her neyse konuma geliyorum. Çoğu arkadaşım GH'ci ve INEX'ci bebelerden bıkıp bıraktı oyunu. Evet belki tanınmıyorum eskilerden belki bir kaç kişi tanır. (O da belki Spesso* team'daydım onlarda açıp yardırıyordu çıktım team'den. Yeniler bilmez.) Bugün gireyim dedim her yer yine INEX ve GH kaynıyor. Nadir piçi işini iyi yapmış belli. Böyle oynamaktansa bırakıyorum.

Burdan herkese sizde bırakın çağrısı yapardım ama 'sanane biz 1.5'i seviyoruz diceksiniz.' (Bir kaç konuda gördüm diyenler var.) Ne isterseniz onu yapın. Belki sizde açıp yarıdırıyorsunuzdur. Eğlenceli olmalı. Babanızın parasına yazık.

Diyeceğim o ki; 'BU OYUN KOCA BİR ZAMAN KAYBI! '

Hadi herkese gg. Selametle.

kardesım senı eskıden berı tanıyorum msn verımısın ?

Selamın aleyküm arkadaşlar.
Bu oyunu 8-9 seneyi aşkın zamandır oynuyorum. Eskiden bu halde değildi. Gerçekten oynanılabilir bir oyundu ki bu oyun başında hayatını mahfeden insanlar tanıyorum. Buda bir kanıttır.
Her neyse konuma geliyorum. Çoğu arkadaşım GH'ci ve INEX'ci bebelerden bıkıp bıraktı oyunu. Evet belki tanınmıyorum eskilerden belki bir kaç kişi tanır. (O da belki Spesso* team'daydım onlarda açıp yardırıyordu çıktım team'den. Yeniler bilmez.) Bugün gireyim dedim her yer yine INEX ve GH kaynıyor. * * * * * piçi işini iyi yapmış belli. Böyle oynamaktansa bırakıyorum.

Burdan herkese sizde bırakın çağrısı yapardım ama 'sanane biz 1.5'i seviyoruz diceksiniz.' (Bir kaç konuda gördüm diyenler var.) Ne isterseniz onu yapın. Belki sizde açıp yarıdırıyorsunuzdur. Eğlenceli olmalı. Babanızın parasına yazık.

Diyeceğim o ki; 'BU OYUN KOCA BİR ZAMAN KAYBI! '

Hadi herkese gg. Selametle.
gg bu cocuk bır kıng dostum geri dönme

bu konu bi harika dostum !

Söylediklerinde haksız sayılmazsın, bende ara sıra çok n.adir giriyorum girdiğimdede oyunu zehir ediyolar. Oyun çok anlamsız bi hal aldı. Sanada hayatta başarılar.

yolun açık olsun kardeşim :)

her ne boksan artık bebek gibi hareketlerin var

ahaha kolpa kralı senı senın neslınden cok fırıldaksın olum kardesım kardesım dıe gezıodun yavsak sımdımı kral oldun steam gecenın gotu tavan yapıyor.

- мerjaandO.`` .+12З4 :] ' Başarılar qards . ;)

ahaha kolpa kralı senı senın neslınden cok fırıldaksın olum kardesım kardesım dıe gezıodun yavsak sımdımı kral oldun steam gecenın gotu tavan yapıyor.

Cs'yi bıraktım bilip bilmeden konuşuyorsun halen büyü artık bence de ilk başta iyidi ama bu tavırların olunca

başarılar kardes ..

Geri