Cs 1.5 en yakiŞikli playerlerİ yorumlar !!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan qoqokaos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HANGİSİ DAHA FENA (:

• BALYOZ

Oy: 36 20.5%
  • KAAN MAON

Oy: 9 5.1%
  • SANCHEZ

Oy: 7 4.0%
  • BLACKLEVİS

Oy: 15 8.5%
  • NAUTH PJJ

Oy: 16 9.1%
  • KABAL

Oy: 18 10.2%
  • SEA WOW

Oy: 15 8.5%
  • KHANZ

Oy: 27 15.3%
  • R1DONE

Oy: 28 15.9%
  • ESGAPE

Oy: 7 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    176
balyozzz hayvan styleee akanzee . rıdoneye bak aynı laz balıkcılar gibi tipe gelllll xD

sea wow bİlader sana vermicek kızın :)

k2 dk da BALIKCI YAPtınız qweweqweqşlamsdşonaşdnas :D ayıq olun olm :D akıoruz. tıpler ortada yaslarıda yazsalardı ıyı olurdu ama :D:D qweqew orda en buyuqumuz sanchezz 22 yasında qweqweknasdşlsandşoaındşoısa

ee nLmus cok yakısıklısın :d deME kıng sını :D csyle qeRcek hayatı KArıstırMa cNm k .d

sdsdfdf benzıosan yapmaz knk :D yapcak bsy yok

Beyler bENİM yakışıklılık gibi bir iddam yok . ALLAH'ın yarattığı Hiç bir kuluda hor görmem . MAŞALLAH Hepsi Aslan gibi gençler

Aynen helal bu lafı nsl söledi anlamadım şoktayım 4q .....

:D :D Anlamıcak ne var burda gösteriş yapıyor Ts de veya Cs de olsa herkezden önce o atlar dalga geçmek için :lol: Bilmediğiniz şey mi ? :D

:D :D Anlamıcak ne var burda gösteriş yapıyor Ts de veya Cs de olsa herkezden önce o atlar dalga geçmek için :lol: Bilmediğiniz şey mi ? :D

Doğru Söledin kardeşim ....Dalga geçeceğini pek Sanmıyom ...
Dalga geçerese Aynaya bak derler qweqwe :D:D

Beyler bENİM yakışıklılık gibi bir iddam yok . ALLAH'ın yarattığı Hiç bir kuluda hor görmem . MAŞALLAH Hepsi Aslan gibi gençler

ılk defa katılıyorum sana we ılk defa doqru bı soz soledın katılıorum qweewq :D

senı adamdan saymıom :d at resım snnkınde koyak dallama ;)

BaLyoZ Tek gecer :D

Biri kro biri apaçi biri çocuk ;) En iyisi Mustafa Blacklevis :)

Geri