Cs 1.5 Awp Sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RexStar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

RexStar

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
RexStar
Selamun Aleykum Beyler :)
Ben RexStar Daha Onceden bu forumda Uyelıgım vardı ama unuttum uzerınden 2 yıl gecmıstır msn alıyım dıcektım ama o msn calındı :) Bana Cs 1.5 ve 1.6'daki Awp Sesi'ni Verebilcek var mı?
İyi Forumlar

Kardeşim bende 1.5 yok ama 1.6 var buyur.

Selamun Aleykum Beyler :)
Ben RexStar Daha Onceden bu forumda Uyelıgım vardı ama unuttum uzerınden 2 yıl gecmıstır msn alıyım dıcektım ama o msn calındı :) Bana Cs 1.5 ve 1.6'daki Awp Sesi'ni Verebilcek var mı?
İyi Forumlar
Kardeş bende 1.5 yok ama 1.6 var buyur.

Zaten 1.5 1.6 fark etmez ikiside aynı ayarları kullanıyor tek fark 1.6 1.5'in bi üst model oluşudur, onun dışında bütün ayarları aynıdır.
Bir üst model olması deyip geçiyosun ama arada ki fark baya büyük.

Cstrike içine gir sounds var weaponsta bütün silahların sesi var.

o zaman bana bir farklılık göster 1.5 ile 1.6 arasında model,silah ses bakmından neresi farklı bişey biliyosunuz o zaman ispatlayın.
Kardeşim tartışmaya gerek yok oynarsan anlarsın.

oynamaya gerek yok sen var diyosan vardır ispatla o zaman neresinde farklılık var biliyosunuz madem ispatlayın arkadaş boş değil kanıtlı konuşun.
Mesela awp 2 sürüm arasında çok fark var kardeş.Ama oynamadan nasıl anlıcaksın.

Her konuda Sorun Çıkartma Kardeşim. Burası Ego Tatmin Etme Yeri Değil.
Mod olmadığım Halde Senden Rahatsız Oldum.

Her konuda sorun çıkartıyorum ? öyle mi o zaman bana soun çıkarttığım yerleri göster bakalım nerde çıkartmışım buna halk arasıda soru-yanıt derler yani benim yaptığım dediklerini göstermesidir madem oyun sürüm olarak farklı o zaman bilmemizde bir sakınca yok ? vede burda kimsenin bişey tatmin ettiği falan yok kendi kafandan senaryo üretiyosun ben kimseye bişey yapmıyorum nedense hep beni buluyor aynı derecede sende geldin konuma salça oldun sonra buraya gelmiş ego tatmin etme yeri falan değil diye bana posta koyuyosun. kim şimdi burda ego tatmin eden ? ayrıca mod olsan ne yazar! anca ban atarsın oda artislik olsun diye bişey biliyosan yaz bilmiyosan yazma.

Her konuda sorun çıkartıyorum ? öyle mi o zaman bana soun çıkarttığım yerleri göster bakalım nerde çıkartmışım buna halk arasıda soru-yanıt derler yani benim yaptığım dediklerini göstermesidir madem oyun sürüm olarak farklı o zaman bilmemizde bir sakınca yok ? vede burda kimsenin bişey tatmin ettiği falan yok kendi kafandan senaryo üretiyosun ben kimseye bişey yapmıyorum nedense hep beni buluyor aynı derecede sende geldin konuma salça oldun sonra buraya gelmiş ego tatmin etme yeri falan değil diye bana posta koyuyosun. kim şimdi burda ego tatmin eden ? ayrıca mod olsan ne yazar! anca ban atarsın oda artislik olsun diye bişey biliyosan yaz bilmiyosan yazma.
La bebe Yeni Türemesin şurda Aşağılatma kendini bana ekmeğine bak bana da destan yazma burda Özet geç.Sorunun varsa Mesaj At

o zaman bana bir farklılık göster 1.5 ile 1.6 arasında model,silah ses bakmından neresi farklı bişey biliyosunuz o zaman ispatlayın.
1.1.5 oynayan tek ülke türkiye :)
2.Kalite Farkı Kardeşim
3.1.6 Tüm Programlarla Uyumluluk Sağlıyor :) Yetermi Daha Sayıymmı.

1.1.5 oynayan tek ülke türkiye :)
2.Kalite Farkı Kardeşim
3.1.6 Tüm Programlarla Uyumluluk Sağlıyor :) Yetermi Daha Sayıymmı.
arkadaş adam sana genel anlamda iki versiyon arasındaki farkları yaz dememişki .
sadece iki version arasındaki models silah görüntüsü ve ses bakımından neresinin farklı olduğunu sormuş sen kalkmış 1.5 oynayan tek ülke türkiye yazmışsın . İstersen Önce bir soruyu kavra..:t
Ha Sorduğu Soruya gelince dediği gibi fazla bir fark yok ,fazladan bi kaç silah eklentisi var famas galil vs.
ses olarak soundslar aynı bir fark yok
silahlar görüntü olarak hemen hemen aynı bariz bir fark yok .
Soruyu oyun içi sorsaydı iki version arasındaki farklar tabiki bambaşka (grafikler olsun , aim olsun , oyun modları olsun)..

arkadaş adam sana genel anlamda iki versiyon arasındaki farkları yaz dememişki .
sadece iki version arasındaki models silah görüntüsü ve ses bakımından neresinin farklı olduğunu sormuş sen kalkmış 1.5 oynayan tek ülke türkiye yazmışsın . İstersen Önce bir soruyu kavra..:t
Ha Sorduğu Soruya gelince dediği gibi fazla bir fark yok ,fazladan bi kaç silah eklentisi var famas galil vs.
silahlar görüntü olarak aynı
Soruyu oyun içi sorsaydı iki version arasındaki farklar tabiki bambaşka (grafikler olsun , aim olsun , oyun modları olsun)..

Özel gel özele ;)

Özel'e gelip'te napıcan ? burası er meydanı kadın soyunma odası değil.

silahlar görüntü olarak hemen hemen aynı bariz bir fark yok .
:D:D tm bişey demiyorum kaliteyede aynı dedin ya ozaman adamlar bouşna çıkardı 1.6 yı 1.5e famas galil ekleselerdi hiç çıkarmaya gerek kalmazdı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri