Counter Strike v1.5 FPS SORUNU ÇÖZEN YOK.

1
EXE RANK

Musterbild

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Musterbild
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben v1.5 oynuyorum .fps Adam gördüğüm zaman 100 ' den 50 ' ye düşüyor.

NOT: Ekran Kartı Driverim Güncellendi . !!

WİNDOWS XP

Ad:RADEON 9250
ÜRETİCİ : ATI TECHNOLOGİES INC.
YONGA TÜRÜ : RADEON 9250 AGP (0x5960)
DAC TÜRÜ : INTERNAL DAC (400 MHz)
YAKLAŞIK TOP. BELLEK :256 MB
GEÇERLİ GÖRÜNTÜ MODU : 1280 X 124 (32 BİT ) (60 Hz)
MONİTÖR : TAK VE KULLAN MONİTÖR

ANA SÜRÜCÜ : ATİ2DVAG.DLL
SÜRÜM : 6.14.00.10.6614 (İNGİLİZCE)
TARİH : 03.05.2006 19.51.00
WHQL LOGOLU : EVET
MİNİ VDD:ATI2MTAG.SYS
VDD:YOK
DDI SÜRÜMÜ : 9 ( VEYA ÜSTÜ )

EKRAN KARTI MARKASI : ATI RADEON 9250

SS ;

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/7wtumor5/sssd.bmp.html

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/7wtumor5/zxdq.bmp.html

Çözebilcek olan arkadaşlar Lütfen benimle irtibarata geçsin . !!

NOT : TeamViewer Verilir. (7)

Kasanı ac temizle ekran kartı giriş yuvaları takıp cıkar ayrıca sistemin ekran kartını otomatik güncellemeyin versyon uyusmazlıgı oluyor ekran kartının modelini versyonunu konuya koy

Sorun düzelmedi temizledim girişleri kontorl ettim fakat aynı . benim düşüncem 3D yerinde sekme eksikliği var normalde 8 tane olması lazımken ss de gördüğümüz gibi 2 tane var

Yardım edebilirmisin bana teamviever aracılığıyla ?

Malesef sorunu çözen yok :(

Aynı sorun bendede war .

Yapcak birşey yok heralde çözen olmadı :(

Güncel ekran kartı driverini yüklemeyi dene.

eğer hiçbir program çalıştırmadan cs ye girdiğinde düşmüyorsa fpsen yani ts felan açmadığında normalse fakat ts actıgında dusuyorsa işlemcin zayıf geliyor demektir

eğer hiçbir program çalıştırmadan cs ye girdiğinde düşmüyorsa fpsen yani ts felan açmadığında normalse fakat ts actıgında dusuyorsa işlemcin zayıf geliyor demektir

dediğini denedim fakat onunla alakası yok yorumun için sağol .

Aynı sorun bendede war .
sercan buyuk ıhtımalle ekranlarda nveya anakartlardan kardeşim 128 bit nvidia 1gb ge force 210 ekran kartm oldugu halde hala fps m düşükk... :) monıtorlede alakası var benm monıtoırmde sennkı gıbı kare monıterlerde dusus oluyor arkadasın pc sı bendne kotu usten basık dıkdortgen onda dusmuor :)

sercan buyuk ıhtımalle ekranlarda nveya anakartlardan kardeşim 128 bit nvidia 1gb ge force 210 ekran kartm oldugu halde hala fps m düşükk... :) monıtorlede alakası var benm monıtoırmde sennkı gıbı kare monıterlerde dusus oluyor arkadasın pc sı bendne kotu usten basık dıkdortgen onda dusmuor :)
sağolasın t.ettim zaten cs ye çok sık girmiyorum zevk vermiyor artık :) oyun eski oyun değil

msn den yaz ugraşma bunlarla overclock la sabıtlerım 100 e !

Kardeşim Eğer Sen Yapabilirsen Yap Yoksa Bi Bilgisayarcıya Götür Kasanı Temizlet Ayrıca Ekran Kartı Fanı Vb. Şeylerine Baktır Ekran Kartı Fanın Durmuş Olabilir Yada Macunu Bitmiş Olabilir Kasayı Çok Isıtır Fps Düşüklüğü Yaşarsın. Bu Soruna %100 Çözüm Bu. Çünkü Pc'lerimiz Cs'ci Olduğumuz İçin Çok Çalışıyor Ve Bu Macun Yetmiyor. Bunun Adına Bir Konu Açıp Sabitlenmesini İsticem. Ayrıca Her 5-6 ayda bir fanını Değiştir .

Kardeşim Eğer Sen Yapabilirsen Yap Yoksa Bi Bilgisayarcıya Götür Kasanı Temizlet Ayrıca Ekran Kartı Fanı Vb. Şeylerine Baktır Ekran Kartı Fanın Durmuş Olabilir Yada Macunu Bitmiş Olabilir Kasayı Çok Isıtır Fps Düşüklüğü Yaşarsın. Bu Soruna %100 Çözüm Bu. Çünkü Pc'lerimiz Cs'ci Olduğumuz İçin Çok Çalışıyor Ve Bu Macun Yetmiyor. Bunun Adına Bir Konu Açıp Sabitlenmesini İsticem. Ayrıca Her 5-6 ayda bir fanını Değiştir .

Macunu bıttıyse kesinlikle 100 olmaz fpsn benımde overclokluydu ekran kartım bı anda gıttı ugrasıyorum ugrasıyorm olmuyo sonradan macunu yenıledım aynısını yaptım sabit 100 :D

Macunu bıttıyse kesinlikle 100 olmaz fpsn benımde overclokluydu ekran kartım bı anda gıttı ugrasıyorum ugrasıyorm olmuyo sonradan macunu yenıledım aynısını yaptım sabit 100 :D
Aynn Kerim.

Geri