Counter Strike Movie Yapma [RESİMLİ]

Tamam oldu :) Son kez birşey diyeceğim HLTV acarken servere girdiğimzde üstte map olarak Fy_iceworld yazıyor ama o servere girdiğimdfe başka bir bölüm çıkıyor bunun sorunu ne olabilir acaba ?

Tamam oldu :) Son kez birşey diyeceğim HLTV acarken servere girdiğimzde üstte map olarak Fy_iceworld yazıyor ama o servere girdiğimdfe başka bir bölüm çıkıyor bunun sorunu ne olabilir acaba ?

sen hltv'e ıp doğru yazıyorsan ve recording demo-1 yazısını görüyorsan sorun yoktur arkadaşım

kolay gelsin..

Teşekkurler.

Teşekkurler. Mehmet abi.

image.png

movie-markerden yapmayı biliyorumda kötü oluyo diyolar :S vegasdan movie yapmayı düşünüyorum & arastırıyorum paylasm ıcın sagolasn kardeş

ottoman tek kelımeyle harıkasın

Ugrasmıssınn hll olsunn güzel paylasımm .. fakat movie maker da yapacagınız movie kalitesii kötü olur bnce .. :D

sağol kardeşim :)

Teşekkurler calışma için emek çok :)

aynen ugrasmıssın ama movie maker programı iyi değil emegine saglık .

güzel paylaşım kardeş :)

Ama bi sorun var F2 basınca felan hızlandırma çıkmıyo. nasıl yapcaz onu yardımcı olursan sevinirim..

Ustteki butonlar çıkmıyo işte

güzel paylaşım kardeş :)

Ama bi sorun var F2 basınca felan hızlandırma çıkmıyo. nasıl yapcaz onu yardımcı olursan sevinirim..

Ustteki butonlar çıkmıyo işte

Demo Başlatırken konsola

/viewdemo demoismi yazıp acıosun demi ?

wiewdemo yazınca açılmıyo playdemo yazınca açılıyo

***rranın içinden kesip CSTRİKE'içine yapıştırdın ve

Konsola viewdemo demoismi yazınca acılmıyor mu yani ?

Ben dem.i arkadaştan aldım cstrikenin içine attım. Viewdemo Tk.dem yazıyorum olmuyo vievdemo Tk yazdım bulunamıyo diyo ama playdemo yazınca açılıyo. O zamanda hızlı geçme tuşları çıkmıyo...

aynen viewdemo not avaible diyor.

Geri