Counter Strike İftar Vakti :)

0
EXE RANK

Dr[3]aMs | 0wn`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Dr[3]aMs | 0wn`
Video :

[video=youtube;YvS4Vw-Y090]

Hiç kimse Islami pislemiyor. Sahurdaki manayi anlayalım, sonra kendi yorumlarinizi yapiniz. Oyunda T ve CT bir-birilerine düşman ve yani mana sahur iftar vakti hepsi birleşiyor, hepsi bir oluyor. Şimdi asil mana bir muslüman diğer muslümana düşman olursa (aslinda olmamali), en azindan iftar vakti bir olmalari gerek.
Umarim anlata bildim.

Yani Kimisi yanlış anlayabilir yok dalgamı geçiyonuz vb felan kesinlikle öyle birşey söz konusu değildir.
:wink:

qeleeeeeeeeeeee :):)

Gerçekten güzelmiş 2 ezeli düşmanı bir sofrada görmek gerçekten duygulandırdı :) normal ortamda bile bir t ile ct yan yana duramaz çatışma çıkardı :) ellerine sağlık güzel paylaşım, Bu arada Bütün Forum'un Ramazan bayramımız Mübarek olsun Allahtan tuttuğunuz oruçların kabul olmasını diliyorum iyi forumlar :)

aim_ak_could ne la yenimi çıktı :D

Gerçekten güzelmiş 2 ezeli düşmanı bir sofrada görmek gerçekten duygulandırdı :) normal ortamda bile bir t ile ct yan yana duramaz çatışma çıkardı :) ellerine sağlık güzel paylaşım, Bu arada Bütün Forum'un Ramazan bayramımız Mübarek olsun Allahtan tuttuğunuz oruçların kabul olmasını diliyorum iyi forumlar :)

aim_ak_could ne la yenimi çıktı :D

Zaffe : Teşekkürler Sağolasın Amin.

h4rry : Yeni farkına vardım :D

Daha öncede verilmişti ama sağolasın :)

Hayırlı iftarlar Dust2 ailesi. :) :)

çok iyi - mesajıda güzel videoda güzel :D

Paylaşım için ty

Önceden izlemiştim :) çok güzel bir video keşke Ramazan ay'ında bütün insanlar hep beraber olsa

konu gerekli bölüme taşındı .. :)

Teşekkürler oruç olanlara Allah sabır versin.

Geri