Counter- Strike Eskisi Gibi Zevk Vermıyor Diyenler...!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dertce03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cs artık sıkmıyormu

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

dertce03

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
dertce03
4 yıldır cs oynuyorum artık en fazla 2 veya 3 map oynaya bılıyorum gerisi sıkıyor

konu lock.# gereksiz

konu lock.# gereksiz

Hoca adam burda Csnin can sıkıntısından bahsetmiş siz hileciler lock diyin yemiyo demi evet usta haklısın Cs artık sıkmaya başladı :( bozdu bu ib.. napalım hileydi cfg'ydi ne oldu ne geçti ellerine 0 elde var 0 :(

Arkadşaım sıkıyorsa oynamıcaksın :)
Lütfen gereksiz konular açmıyalım..

Arkadşaım sıkıyorsa oynamıcaksın :)
Lütfen gereksiz konular açmıyalım..

al bi vakka daha Zırt sana tersim birader kendine emekli üstad demen varya beni ayar ediyor sen kim üstad kim neresi bu konunun gereksiz siz ne biçim adamlarsınız, kalkın gidin ya

al bi vakka daha Zırt sana tersim birader kendine emekli üstad demen varya beni ayar ediyor sen kim üstad kim neresi bu konunun gereksiz siz ne biçim adamlarsınız, kalkın gidin ya
Arkadaşım insan gibi konuş senin gelmişin kadar benim geçmişim var lütfen gereksiz konular açmayın +konu tartışma yönünde forumda tartışmalı konular açmak yasak..

Arkadaşım insan gibi konuş senin gelmişin kadar benim geçmişim var lütfen gereksiz konular açmayın

Hacı benim gelmişimi karıştırma sana çok pis söverim tersim pistir beni deli etme ban falan dinlemem çok ağır hakaret ederim geçemlerde pacsteam diye dosya atmışın millete trojanlı trojanlı ?? sen kimi kandırıyosun trakyalı adam yalan söylemez usta mert bilirim ama senin gibi bozuklarda varmış sen kendini acaba ne sanıyosun ? hoca Senin geçmişin kadar benimde gelmişim var napıcaz ? bunu adam gibi konuş diyene bak denyo önce sen konuşmayı öğren zibidi,

Hacı benim gelmişimi karıştırma sana çok pis söverim tersim pistir beni deli etme ban falan dinlemem çok ağır hakaret ederim geçemlerde pacsteam diye dosya atmışın millete trojanlı trojanlı ?? sen kimi kandırıyosun trakyalı adam yalan söylemez usta mert bilirim ama senin gibi bozuklarda varmış sen kendini acaba ne sanıyosun ? hoca Senin geçmişin kadar benimde gelmişim var napıcaz ? bunu adam gibi konuş diyene bak denyo önce sen konuşmayı öğren zibidi,
Madem virüslü dosya atmısım neden cıkıp 1 tanesi bile benim bilgisayarım bozuldu demedi ?
Arkadaşım sus gereksiz konusuyorsun..

Madem virüslü dosya atmısım neden cıkıp 1 tanesi bile benim bilgisayarım bozuldu demedi ?
Arkadaşım sus gereksiz konusuyorsun..

Onunda vardır bir dümeni ZırT bu işler böyle olmaz sen milleti ayakta uyut :001_cool:

Konuşmalarına dikkat et ..

2.kez uyarmam

yoruma kapalı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri