Counter Strike 1.6 [Bilinmeyen Taktikleri]

0
EXE RANK

Dr[3]aMs | 0wn`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Dr[3]aMs | 0wn`
1-) Jail severler map değişirken oyuna girdiğinizde başta gl veriyor ya onu vermeden konsola jointeam 02 yazın CT Olursunuz

2-) Knife severler dinlesin. 35hp2 tarzı maplar açıldığında [ AÇILIR AÇILMAZ ] hemmen tarafınızı seçin ve b14 yapın Deagle alın. ( 1 saniye kaybederseniz olmaz , SERİ OLUN )

3-) Bind listesi = Bilmeyenleriniz vardı şöyle açıklıyayım , Bind listesi base ( t / ct başlangıç bölgesi ) hemen çıkmak isterseniz baseden RUSH Falan atmak isterseniz bind listesine istediğiniz silahları yükleyebilirsiniz Örnek KONSOLA ; 6 Deagle , bind 7 ak47 , bind 8 m4a1 yazarsanız elinize hemen onlar gelir. ( SAKIN 5 e kadar yüklemeyiniz ana silahlar wardır.

3-) Ak47 şüphesiz oyunun en iyi ama en çok tepen silahı :D Kullanması inanın çok basit adamı gördüğünüzde mouse'ye tecavüz etmeyin arkadaşlar aim'i adamın kafaya tutturun teker teker serice basın.

4-) BUG TAKTİĞİ ; NUKE Severlerr , ct başladığında öne dümdüz koştuğunda bi merdivenden yukarı cıkıyo ya heh oraya eğilsin biri üstüne binsin 2side zıplasın üstteki ct ( kimsenin kolay kolay göremiceği bi yre fırlar )

Yorumlarınızı eksik etmeyin iyi günler iyi forumlar ..:D

Bunlar genelde Hileye yönelikdir ? Bug asla kabul edilemez turnuvalarda bile diskalifiye'ye kadar yolu var sizde düzgün taktikler bulsanız jail'de t'isen t kal adminlerden izinsiz ct olursan belli ki ban alıcaksın Knife haritalarında herkesin elinde bıçak sende silah varsa buda direk haksızlığa gidiyor Bunlar verdiğin taktik değil direk hile yolları
Başlığı taktik değil hileleri yazsan daha mantıksal olur diye düşünüyorum :)

Sizdeki nedir bu hile düşmanlığı

Evet Gayet güzel bir soru sormuşsun tebrik ederim nedir bizim bu hile düşmanlığımız Sana şu şekilde bir örnekleme yapayın belki anlamana yardım eder bizim millet gayet hilekar bir millettir her şeye maydonoz olurlar ve hiç olmuyacak yerlerde haksızlık ve hilakarlık yaparlar sanada şunu soruyorum sen bir player ile olyuyorsun ve o player seni hiç görmeden devamlı HS atıyor ve devamlı vuruyor sence bu doğru olurmuydu yani sen hileli biriyle oynuyorsun senle ben Vs atıyoruz diyelim ben hile açtım sen normalsin ben seni yendim ve haksızlık yaparak kazandım Ne diyeceksin buna senin demek istediğin hile doğru birşey herkes yapsın haksızlıklar oyunu olsun diyorsun senin düşüncen ve anlama kabiliyetin bu şekilde ? düşündüklerin ve düşünüceklerin gayet yanlıştır biz hileyi sevmiyoruz çünki haksızlıktır, Haksızlığa tahammülü olan oynasın,

Bunlar genelde Hileye yönelikdir ? Bug asla kabul edilemez turnuvalarda bile diskalifiye'ye kadar yolu var sizde düzgün taktikler bulsanız jail'de t'isen t kal adminlerden izinsiz ct olursan belli ki ban alıcaksın Knife haritalarında herkesin elinde bıçak sende silah varsa buda direk haksızlığa gidiyor Bunlar verdiğin taktik değil direk hile yolları

Ben bunları taktik diye açmıştım ama eğer hileye giriyorsa konu kilit!

Arkadaşım yeni başlayanlar için bunların Türkçe çevirisi yokmu.Ben yıllardır cs oynuyorum ama bu base yada rush vb bir çok kelimenin ne anlama geldiğini bilmiyorum.Bunlar ne demek.Mesela bol fraglar diyorlar.Frag nedir?Ne işe yarar?Bunları anlatan kısa bir yazı yazabilirmisin?

Bişey sorucam.Bu senin dediklerin hile değil.Mesela keleşi adamın kafasına doğrult teker teker at yazmışsın.Ama öyle serverlar var ki daha adamı görmeden kafana sıkıyor.Nasıl oluyor bu acaba adamlar uzun yıllar oynadıkları için uzmanlıktan mı acaba?

turnuvada bug serbesttir

Bişey sorucam.Bu senin dediklerin hile değil.Mesela keleşi adamın kafasına doğrult teker teker at yazmışsın.Ama öyle serverlar var ki daha adamı görmeden kafana sıkıyor.Nasıl oluyor bu acaba adamlar uzun yıllar oynadıkları için uzmanlıktan mı acaba?

Dalgamı geçiyorsun ??
Beğenemediysen git yorum yapma ozaman bakmada konuya arkadaşım . git yetkililere söyle konuyu kilitlesinler ozaman
Konunun içine ettiniz abi.

turnuvada bug serbesttir

Anlaşılan siz bayağı tecrübelisiniz Söylermisiniz acaba hangi profesyonel takımlar bug'la oyun kazanıyor Bir çok lig takip ediyorum ve bir çok takım bug'dan elendi? siz gerçekten çok güzel sallıyorsunuz Esl,Cpl,Eswc, liglerinde bug yapın bunu bir deneyin ozaman gelin buraya cevabını yazın :)

Sadece Bi soru sordum neden bu kadar kızdığını anlamadım

~ qeLé s4na ~ ``

Sadece Bi soru sordum neden bu kadar kızdığını anlamadım

Bana soru sorulmasını sevmem kardeşim sınıfta hocalar bile sorduğunda bana soru sormayın derim o kadar cidiyim yani!!!

Geri