Counter Strike 1.5 İlk Girdiginiz Clanların Listesi :)

ne demek hiç yenilmediniz dalga mı geciyon ?
Sen küçükken dışarıda kumda oynarken o clan vardı sen Counter Strikenin Ne olduğunu bilmez iken o clan vardı ve sen Counter Strike oynayama başladığında o clan full mac atıyordu..

Ayrıca Babaezgi Bizim nasıl bir clan oldugumuzu göster bakalım nasılmışısız 2 günlük clan değiliz ayrıca unutma clanımıza girmek için yalvardığın günleri...

mert koyucu arkadas acayıp laf sokuyor karşısında durana aşk olsun :D

Sen küçükken dışarıda kumda oynarken o clan vardı sen Counter Strikenin Ne olduğunu bilmez iken o clan vardı ve sen Counter Strike oynayama başladığında o clan full mac atıyordu..

Ayrıca Babaezgi Bizim nasıl bir clan oldugumuzu göster bakalım nasılmışısız 2 günlük clan değiliz ayrıca unutma clanımıza girmek için yalvardığın günleri...

:001_rolleyes:Varsa Kanıt Koy Elinde bu konuyu tartışmak için açmadım milletin hangi clanda dolaştıgını görmek için açtım fazla konuşma

:001_rolleyes:Varsa Kanıt Koy Elinde bu konuyu tartışmak için açmadım milletin hangi clanda dolaştıgını görmek için açtım fazla konuşma
Arkaşaım Laf çarpıyorsun Laf bulamayınca böyle konuşup duruyorsun Bilgisayarım Çökmeseydi Kayıtları senin için bulurdum İkimizde çok iyi biliyoruzki Clana gelmek için Yalvardığın günleri

EhLi keyF >
4Leath` |
winq`boup >
Art`z | <3 Forever :D

Başkada hatırlamıyorum :)

Arkaşaım Laf çarpıyorsun Laf bulamayınca böyle konuşup duruyorsun Bilgisayarım Çökmeseydi Kayıtları senin için bulurdum İkimizde çok iyi biliyoruzki Clana gelmek için Yalvardığın günleri

Hııııııı .............:sleep:

öncelikle selamun aleyküm uzun süredir nb girmiyodum bi uğrayım dedim maksat geyik yazalım bizde :)

SaLus <gençkaf.e
TroJen<Cs.oyuncu
watch please<sen.oyna
RoL<sen.oyna
fast<sen.oyna
n1`s<sen.oyna
E'on<sen.oyna
erhitzen<sen.oyna (1.6 devam etmekte)
deathly kiss<sen.oyna
-hardline-<sen.oyna (1.5 devam etmekte)

Biraz fazla klan var anlaşamamak veya kendi takım oyuncularımın bana hile demesi sonucu ortaya böyle bi tablo çıktı en zevk aldığım takımlar ise ; trojen , deathly kiss , erhitzen

1. CodeR >
2. Ankara Team |
3. TuRk1y3m ||
4. best of player's //
5. The DueLL ||
6. fortis et liber |
7. best of player's //
8. Night Walker`s //

cogu clana gırdım best of player's gibi ortam yoktu bence herseyden once saygı ve ortam süper olmalı ql.

DEli<ibo> adam komedi her el basede a kapı zum tutar :) gonlumuzun kralı o <3

unForqiven >
kA *
eX * JuqaDores
Kank`s * -
cps `
LeqeNd's
Fast >
EhL-i KeyF >
eax`jaxen *
Cs Expert`s
qob`w *
refresh `
[MS]
[qamin`q]
Resistance #
-quild wars `
-dos amigos '
Heroe Turc`s #
best of player's

...
...
...

<3 eX * JuqaDores END Wind Sprit <3 Sadece 2'si Suan Kalıcı Olacagım clan Wind Sprit :D

Geri