Coast+ İçeri girin ve yüzünü görün Yazık..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
git bakıyım yabancı forumlardan indir aynı virusler cıkıcakmı cıkmıcakmı kardeşim .:)

ben netbilgini.net a boyle haınlık yapmam :)

git bakıyım yabancı forumlardan indir aynı virusler cıkıcakmı cıkmıcakmı kardeşim .:)

ben netbilgini.net a boyle haınlık yapmam :)

Yabancı forum beni ilgilendirmez herşey senin üstünde Yaptıklarına bak milletin pcsindesin ve forumda böyle bir koun var

Herkesi kandırırsın ama ben hariç.

Olsun virüs çöksün indirenlerin pc si mk.

Aykuta her şekilde inanırım.Zaten bende hiçbir wallhack çalışmadığı için indirmedim xD O virüsler her hackde vardır adı üstünde hack.

Aykuta her şekilde inanırım.Zaten bende hiçbir wallhack çalışmadığı için indirmedim xD O virüsler her hackde vardır adı üstünde hack.

Oda iyi biliyor'ki her hack programında virüs yoktur. Ama Coast+ herşey ortada

Olabilir pcsine zarar gelmediği sürece banada sanada girer [pcye yanlış anlamayın xD] Hackerlik budur izinsiz girersin istediğin bilgiyi alır çıkarsın.Bence gereksiz olmuş konu . Ama senin bileceğin iş

Olabilir pcsine zarar gelmediği sürece banada sanada girer [pcye yanlış anlamayın xD] Hackerlik budur izinsiz girersin istediğin bilgiyi alır çıkarsın.Bence gereksiz olmuş konu . Ama senin bileceğin iş

Bunun gereksiz bir tarafı yok mücahit foruma hile koyuluyor ve icinde Full virüs var ve bu adam'ın konusundaki hileyi indirenlerin Pcsine girip onları Rezil ediyor Tabi kulananları cıkarması güzel birşey
ama sitedeki üyelere karşı yapılmaması gereken birşey

Jocker bu konuyu sabitlerken Analiz'e bakmadınmı üstad ?

Karışmıyorum top jockerde :D

öncelikle kendini rezil ediyorsun yapma bunu 140 bin kişinin önünde:)

wallhack zaten virüslü olur.Bu arkadaş birinin pcsine bağlanabiliyor olsaydı elbet baglandıgı biri gelip foruma yazardı.

gidip karmandanda alsan onun yolladıgı hacktede bu virüsler vardır.Ee karman pcnemi giriyor?

boş işlerle uğraşmayın ek olarak benim takdirim size kalmadı kendinize başka uğraşlar bulun rezil olmak yerine

konu kapalı.

ek olarak zaten coast birinin pcsine girecek olsa oraya KOCAMAN VİRÜS TOTAL SONUÇLARINI KOYUP İÇİNE TROJAN KOYDUGUNU GÖSTERMEZ DEĞİL Mİ KİMSEYE?

PCSINE COAST'ın baglandıgını idda eden kişiler varsa kanıtlarsa gerekeni yaparız.Atıp tutmakla anca kendiniz tatmin olursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri