cLanLardaki rütbelerde büyük yanlışlıklar :D Ders Alın :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saçmalamişsin Bence Yardimci gibisnden Y Yaziyorlar

ben ne diyorum zaten :D allahım ya adamlara bak :D

moderator olmışsun kutlarım bu arada

teşekkürler :)

Uluslararası turnuvaya katılmıyorsan Türkçe kullan nıye Ingılızce kullanasın guzel dilimiz varken?

:D konuyu iyice okumadan yorum atmayın saçma saçma yorum attıgınızın farkında degilsiniz herhalde :) takım lideri cpt yazıyor yardımcı y :D cok güzel türkçe dimi töbe töbe :D

merak etme konuyu okudum dıyorumkı ıngılızcesını ogretecegıne captan yerıne lıder yazın yada baskan yazın gıbı bır seyler desen olmaz mı? herkesı kendın sanma lutfen okumadan yorum atmam ben bıraz asagıladıgın kısıyı ıncele ondan sonra ne yapıyorsan yap

bende onu dedim zaten iyice oku öyle gel çok bilion ya sen

Açıklaman Gayet Net Fakat Sadece İngizlizceyi Katletmiyoruz Türkçemizde Gidiyor

Teşekkürler

Bilgilendirme için Teşekkürler.

Güzel Paylaşım

Sağolasın Güzel paylaşım (:

Aynen bende sana katılıyom ılk onlıne basladıgımda bende yrd y felan yazardım clanda ama su 2 senedır bıraktım her nedense benım oldugum clandada Cpt sadece bı sembolık lıder gıbı kalıyo daha cok ben on plandayım ama yrd yazmam :D:D Güzel bı paylasım sevdım saol !!!

DoqRu :) quzeL ßıLqı payLa$ım ıcın Ty.

sagolun yorumlar için :)

3vt D0qRu BiLGi sql bıLmeyenLer ıcın Iyı oLur ! !

daha once paylasılmıstı ama bilmiyenler için gzl bilgi tşkkler:)

KİŞİSEL BİR KONU AÇMISSIN VE HERKES İSTEDİĞİ GİBİ YAPAR MİLLETE EMİR VEREREK DER ALIN FİLAN OLMAZ KİŞİLERİ KÜÇÜK ALGILAMA ? SIMDI SEN ORAYA LEADER YAZDIN DİE YADA Y NEDİR FLN DİE MİLLET BUNUN HESABINI VERMEK ZORUNDA DEİL xD

Geri