CLanıma Adam Arıyorum ?

2
EXE RANK

ApocaLypse

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ApocaLypse
S.a Arkadaşlar Öncelikle Konuyu Buraya Açtığım İçin Kusura Bakmayın....NB Nin En Çok Ziyaret Edilen Konusu 1.5 oLdugu İçin Buraya Açtım Beni Bilen Bilir reLative`s | Duymussunuzdur CLanı Dagıtmak Zorunda kaLdım Fakat Yeni Bi CLan YapıLandırma Aşamasındayım Eğer Aranızda 7/24 Online + Kendine Güvenen Saglam Arkadaşlarımız Varsa Benimli İletişime Geçsinler Lütfen ... Teşekkürler Mod Kardeşim 1-2 Gün Kİlitlemezsen Sevinirim =)

ben? istersen gelirim ama 7-24 online deilim :)

kardesim yeri burası deqiL

günde 4-5 saat ?

ben 1.5 takılırım kardeş ben 7-24 online değilim cumartesi akşama kadar oynarım ama pazar değil hafta içi iste saat 16:00 da yani 4'te açarım pcyi

7 24 onLineyım :D -ciqaR`a~

Haftada 40 Saat Kadar Açığım :D -dex ' wAzeN. <FF> :D

nezaman acacan nb yi

Umarım bulursun.

senoyna akayım ben istersen bi ara izlersın ? ama bıraz offlıneym ozelden msn yazarsan sevınırım.

S.a Arkadaşlar Öncelikle Konuyu Buraya Açtığım İçin Kusura Bakmayın....NB Nin En Çok Ziyaret Edilen Konusu 1.5 oLdugu İçin Buraya Açtım Beni Bilen Bilir reLative`s | Duymussunuzdur CLanı Dagıtmak Zorunda kaLdım Fakat Yeni Bi CLan YapıLandırma Aşamasındayım Eğer Aranızda 7/24 Online + Kendine Güvenen Saglam Arkadaşlarımız Varsa Benimli İletişime Geçsinler Lütfen ... Teşekkürler Mod Kardeşim 1-2 Gün Kİlitlemezsen Sevinirim =)
ben gelirim yaş 21 online sürem çok uyarsa geliriz.

Aradığın oyuncuları bulursun inşalllah :)

gL BaşarıLaR

Geri