0
EXE RANK
nasonex97
Fexe Kullanıcısı
Öncelikle herkeze selamun aleyküm. Karşınıza yine yepyeni ve mükemmel bi cfg ile çıkıyorum. Artık hayalleriniz gerçek oluyor. sXe yi ezip geçmek istiyorsanız `cL[a]Sh!~ ConFigi mutlaka denemelisiniz. Lafı daha fazla uzatmadan özelliklerine geçelim..
~Özellikler~
-->> Görüntü ayarları yapılmıştır.(Ne çok parlak ne de çok karanlıktır tam ortasıdır.)
-->> Bunny ve duck ayarları yapılmıştır.
-->> Mouse ayarları baya bi iyidir.
-->> M4a1, ak47 diye ayırmayacağım her silaha özel setburst ayarları yapılmıştır.
-->> Rate ayarları yapılmıştır.
-->> Lag ve ping sorununun önüne geçilmiştir.
-->> Virüs içermemektedir.
-->> Cross'un rengi her ateş edildiğinde değişmektedir.(Cross'un boyutu en küçük haldedir.)
-->> Mermi sekmesi çok ama çok aza indirilmiştir.
Önemli NOT: Bu cfg asla ALINTI DEİLDİR!!!! Ve Özelliklerinide bizzat ben yazdım başka cfg özelliklerinden kopyala yapıştır yapmadım.
Eveeet. Şimdide Sıra Linklere Geldi.. Buyrun...
DiReCt LiNk :clashi indir - Upload.gen.tr
aLteRnaTiF LiNk : Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Lütfen Bir Teşekkür Butonuna Basmayı ve Yorum Yapmayı Çok Görmeyelim..!!!!
UnuTma Ne oLuRsA oLsuN iŞ SeNde BiTeR DoStuM....
~Özellikler~
-->> Görüntü ayarları yapılmıştır.(Ne çok parlak ne de çok karanlıktır tam ortasıdır.)
-->> Bunny ve duck ayarları yapılmıştır.
-->> Mouse ayarları baya bi iyidir.
-->> M4a1, ak47 diye ayırmayacağım her silaha özel setburst ayarları yapılmıştır.
-->> Rate ayarları yapılmıştır.
-->> Lag ve ping sorununun önüne geçilmiştir.
-->> Virüs içermemektedir.
-->> Cross'un rengi her ateş edildiğinde değişmektedir.(Cross'un boyutu en küçük haldedir.)
-->> Mermi sekmesi çok ama çok aza indirilmiştir.
Önemli NOT: Bu cfg asla ALINTI DEİLDİR!!!! Ve Özelliklerinide bizzat ben yazdım başka cfg özelliklerinden kopyala yapıştır yapmadım.
Eveeet. Şimdide Sıra Linklere Geldi.. Buyrun...
DiReCt LiNk :clashi indir - Upload.gen.tr
aLteRnaTiF LiNk : Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Lütfen Bir Teşekkür Butonuna Basmayı ve Yorum Yapmayı Çok Görmeyelim..!!!!

UnuTma Ne oLuRsA oLsuN iŞ SeNde BiTeR DoStuM....