ÇırıLcıpLak Poz weRdi.. David LaChapelle'e

5
EXE RANK

`~fRedoRe.~ x]

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`~fRedoRe.~ x]
[COLOR=***nna]Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga ünlü fotoğraf sanatçısı David LaChapelle'e poz verdi.

Fütürist tarzın yansıtıldığı çekimde, Gaga vücudunun çeşitli bölgelerine yapıştırılmış çıkartmalarla poz verdi.

Çekimlerde geleceğin metropol yaşantısına ve karmaşasına gönderme yapılan çekimde Gaga, çıplak bir grup insanın ortasında durduğu karelerde göze çarpıyor.

fft2mm91724.jpg

O adamın yerinde olmak isterdim :D

Kim o kameraman fotoğrafçi bulun bana :d

Ben Ben Tşk eT bı butona bas :)

Allaahhhh Verdim Repini:D

- Allah Sizi ıslah Etsin !!! .... Allahsız Edepsiz , Pislik herifler !!!! Müslümanız Biz !!!!.... Bide Oraya Elin Gavur'unun Resmini çekenin Fotocusunu Bul getir Bana Diyon Ne Söylemeye Çalışıon Sen Ahlaksız Herif !!!!

- Allah Sizi ıslah Etsin !!! .... Allahsız Edepsiz , Pislik herifler !!!! Müslümanız Biz !!!!.... Bide Oraya Elin Gavur'unun Resmini çekenin Fotocusunu Bul getir Bana Diyon Ne Söylemeye Çalışıon Sen Ahlaksız Herif !!!!

Sen qerizekaLımsın yksa oylemı qosterıon ???

maL magazın haberı bunlar qıt oqrasma Musluman deqıLmısız 1 MüsLüman senmısın la?

Snn Burdan Şimdi Gelmişini geçmişini Yedi Ceddini ....... Sinirlendirme Lan Adamı Sapık herif Magazn İlla Getirip Birisi Tecavüz Edilse Onun Görüntülerinidemi Koyacan Buraya Alaksız Herif !!! Mal Da Snn .... Dır! Edebli konuş Getirme Beni Oraya Veled-i Şarlatan !!!! .....

Snn Burdan Şimdi Gelmişini geçmişini Yedi Ceddini ....... Sinirlendirme Lan Adamı Sapık herif Magazn İlla Getirip Birisi Tecavüz Edilse Onun Görüntülerinidemi Koyacan Buraya Alaksız Herif !!! Mal Da Snn .... Dır! Edebli konuş Getirme Beni Oraya Veled-i Şarlatan !!!! .....

Sen harbı cocukmussun la Bu arada küfür etme onları Teker Teker SAan sokarım. EdebLi oL.

Edebi Senden Öğrenecek Değilim !!!! Kendini Ve Bu Siteyi 5 Dk İçinde Burdan Terketmessen Snn Pc Ne Türkojanları Basarım İt !!!! Veledmiyim ben Sen Daha Orda Sütünü içerken Biz Vbullettin kurup Açıklarını Kapatıyorduk Hack yemiyeq Diye Charlatan Yaşınıda 24 Yazmış Eziq Aslında Yaşı 14 Veledin Bu Arada Bnm Kindede Yazıo Ama Bn O 14 Lü Gencin Abisiyim kafana Soq !!!!!

Edebi Senden Öğrenecek Değilim !!!! Kendini Ve Bu Siteyi 5 Dk İçinde Burdan Terketmessen Snn Pc Ne Türkojanları Basarım İt !!!! Veledmiyim ben Sen Daha Orda Sütünü içerken Biz Vbullettin kurup Açıklarını Kapatıyorduk Hack yemiyeq Diye Charlatan Yaşınıda 24 Yazmış Eziq Aslında Yaşı 14 Veledin Bu Arada Bnm Kindede Yazıo Ama Bn O 14 Lü Gencin Abisiyim kafana Soq !!!!!

La kocum Yasım 20 onu Rasgele Yatpımm s. qit Simdi uqrasma yoluna bak VBuLLetınıde yoluna qıt 0Lm uza..

La Veled Snn Yaşının Burda 24 Olmadığını O Koyduğun Resimden Biliyor Salaq Sen Kimsin Bana s.qit yazıon bekle burda sn bekle :@!!!!!!!!!!!.......

Lan uza Muza Bn Snn Gibi Serseri Kelimeler Kullanmıyorum karşında 30 yaşına yakın adam var edebli 0l !!!!............

Lan uza Muza Bn Snn Gibi Serseri Kelimeler Kullanmıyorum karşında 30 yaşına yakın adam var edebli 0l !!!!............

La Adamsan AdamLıqını biL.. Kücüğüne sAygılı oL o zmna bende 20im PayLaşmısız BişeyLer Konu acmak ıcın neden Uzatıon Bu akdar :@

qRoVe akıLLı konus lan bizimLe Beğenmiosan qq kaRdeş seni tutan yok oki tamamı Burası NetbiLgini beğenmeyen taraftar ........ gitsin

Geri