CFG SORUNU YARDIM.!

0
EXE RANK

~yAsiN.!. ^^ * -0HAA?

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~yAsiN.!. ^^ * -0HAA?
Arkadaşlar Benim Eski Cfglerim Yeni Sxede Açılmıyor Aktif Hale Geçmiyo Diyelim
Cfgmi Açıp Oyuna Girince Ekran Ayarları Default cl_bobcycle 0 Volume Çok Yüksek Oluyo
Bilenler Acilen Yardım Edebilirmi. Genellikle Yüksek Kb'li Cfglerde Oluyo.
Yardımlarınızı Bekliyorum.

def kas sorunun geçer.

Cs gir cfg aç sonra quit çek config sil yeniden gir ve yeniden aç cfgni tam açılır.

Sxe Açık Şekildemi Kardeş ?
Arkadaş amma uzattın ? görende devlet sorunu sanıcak altı üstü config def kassan kolun mu yorulur uğraştığınız şeylere bak ne amaçla cfg kullanmak istiyosun ki bu kadar ısrarla konuyu gözümüze sokmaya çalışıyosun bi anlıyabilsem eyvallah'da ne var acaba bunda bu kadar çok sizi bağlayan çok merak ettim anlatamam :cool:

Arkadaş amma uzattın ? görende devlet sorunu sanıcak altı üstü config def kassan kolun mu yorulur uğraştığınız şeylere bak ne amaçla cfg kullanmak istiyosun ki bu kadar ısrarla konuyu gözümüze sokmaya çalışıyosun bi anlıyabilsem eyvallah'da ne var acaba bunda bu kadar çok sizi bağlayan çok merak ettim anlatamam :cool:
Sen Niye Her Konunun Altına Bi Destan Yazıyon Anlamış Değilim. Konuya Gelince Belki Cfgnin Özel Bi Yeri Var Kardeş Benim Açımdan Yani Orası Seni İlgilendirmez. Def Kasmakta İşime Gelmiyo Ok By. :cool:

Sen Niye Her Konunun Altına Bi Destan Yazıyon Anlamış Değilim. Konuya Gelince Belki Cfgnin Özel Bi Yeri Var Kardeş Benim Açımdan Yani Orası Seni İlgilendirmez. Def Kasmakta İşime Gelmiyo Ok By. :cool:

Bu siteye 'CS' adı altında açılan her konubeni ilgilendirir 1 2 senin kardeşin değilim düzgün konuş 3 o cfgnin ne gibi bir özelliği varsa göster bakalım bizde bilelim. sap sap yorumlar yazıp adamı delirtmeyin istediğim gibi destan yazarım buda benim bir özelliğimdir kahretsin ki yapıcak bişey yok.

Bu siteye 'CS' adı altında açılan her konubeni ilgilendirir 1 2 senin kardeşin değilim düzgün konuş 3 o cfgnin ne gibi bir özelliği varsa göster bakalım bizde bilelim. sap sap yorumlar yazıp adamı delirtmeyin istediğim gibi destan yazarım buda benim bir özelliğimdir kahretsin ki yapıcak bişey yok.
Herşeye muhalefet olmayı bırak artık !
Sxe Açık Şekildemi Kardeş ?
Evet.

Neye Dayanarak muhalefet oluyormuşum izah edermisin ona göre bi gözden geçiriyim eğer biz burda sorulara cevap vermezsek ne işimiz var hatta seninde burda neden yetkin var ? biraz düşünerek yazın oyunun düzenini korumak ve daha temiz daha düzgün bir ortam için uğraşıyoruz sana kalsa bölün diceksin oyunu utanmadan.

Neye Dayanarak muhalefet oluyormuşum izah edermisin ona göre bi gözden geçiriyim eğer biz burda sorulara cevap vermezsek ne işimiz var hatta seninde burda neden yetkin var ? biraz düşünerek yazın oyunun düzenini korumak ve daha temiz daha düzgün bir ortam için uğraşıyoruz sana kalsa bölün diceksin oyunu utanmadan.
Sen Mümkünse Benim Konulara Yorum Atma ?

Adam sorununu söylemiş sen def kas diyorsun onun aklına gelmedi zaten def kasmak ?

Açılan konulara yorum atma hakkım vardır bunuda kimse engelleyemez buda böyle biline.

Benim Konuma Yorum Atmanı İstemiyorum O Kadar ;)
He Dayı He Ne diyosan öyledir. gelmişsin burda kime ne anlatıyosun sizin gibi itler yüzünden artık oyun oynanmaz oldu biliyomusun ? 3-5 tane kıçı kırık ibne cfg diye bişey çıkarttı ayarların çoğu oyunla alakasız aimler wallar şunlar bunlar derken cs tarih artık bende oynamıyorum sırf sizin gibi dal kavuklar yüzünden. atın ölümü arpadan olsun boşver

Geri