Cfg ile Dmg Değişir Mi ? Örneğin Ak-47 ile cfgsiz 20se Cfgli artabilir Mi ?

BuRç-X Pm attım.

Bi arkadaş bu komutlarla damage artırılabilir diyor dogrumu usta ?

c_maxpitch 90.0
c_minpitch 0.0
c_minyaw -135.0
c_maxyaw 135.0
cl_lw 2
cl_lc 2
net_graph 3
cl_fixrate 0.6

Konuı Yardım BöLümüne Taşınmıştır İyi ForunLaR ~

Biz Bir Aileyiz BuRç Ver Şu Özel Ayarlarını :)
Saklama Kardeşlerinden. :)
13yıllık Tecrübelerini Aktar Bize BuRç :)
Hepimiz Kardeşisiz Bu Forumda Aileik :)

Bıldıgım kadarıyla her sılahın kendıne ozqu dmg sı var mesela kelesle head tut ıyı denk getır genelde 18 dmg atarsın colt da da aynı qlockla bacaga ates et 3 dmg goguste 15 kafada 65 80 arası alır ! benım bılgım boyle

GünceL Merak edenler için :D

Quad Regation Veet Ayarlarıyla 200 Damage Aldığın Bir adamdan 750 Damage alabilirsin. Benim Damage Fragım vardı bi tane forumda ona bakın 608 M4A1 ile attım ve Damage cfg'si açmıştım.

Yani cfg ile arttırılabilir

bilgi için sağol.

cs11.kingofcs.com & 85.153.14.11 Admnliq SatıLır. Hoftile , Rapidshare , Flieserve , Depofitiles , Turboit Premium SatışLarı BaşLamıştır. Sxe 11.4 waLLhack- , speed , aimboT , No-RecoiL SatıLır. iLetişim : looking_for_immortal_love@windowslive.com

Damage SXE de değiştiremezsin anca sunucunun izniyle bazı fun serverlerde sunucuda normalda atıyorum bi silah 10 vuruyorsa fun serverde 20-30 vurur.

Bilenler varsa konuya devam :)

Bence artırılamaz :/

sadece mermi daha isabetli gittigi için artmıs gıbı gozukur ama artırılmaz..

bence artar. ben cfg ye alıştım def oynayamıyorum.
ama en önce bilek :)

alakas yok baştan aşağı saçmalık.

arttırabilirsiniz arkadaşlar dogrudur mesela bende bi cFq vardı zamanında BuRc-x un real cFqsi keleş'le attıgım hs idi :D zamanında NB de paylasmıdım kacıranlar düşünsün kelesle goguse 70 atıyordum tek meRmıyle :P:P

Geri