Cfg Hazırlama Programı v5.6 Final

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ATAvraT`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

ATAvraT`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ATAvraT`
Evet Arkadaşlar Artık Cfg Indirmeye Son Herkes Kendi Cfgsini Kendi Yapacak Size Cfg Yapma Programını Sunuyorum.

Özellikleri: Data.ini dosyasından tüm bilgiler okunarak ana bölüme aktarılmaktadır.Arşiv açıldığında data.ini dosyasını güncelleyerek yeni bir eklentinin olup olmadığından haberdar olabilirsiniz.. ( .ini dosyası modülü eklendi )

Güncelleme bilgileri düzenlendi ve kolaylaştırıldı...

Arşivin yapısı değiştirildi.

Cfg Dosyasının İsmini Değiştirme , Kopyalanacak Klasörü Seçme , Cfg Dosyasına Echo Ekleme ve Cfg Dosyasının Modülü Seçme Gibi Ek Özellikler Eklendi!

Cfg Dosyasının Modülü : Professiyonel ve Basitleştirilmiş

1) Function kodları ve geliştirilmiş kodlar sayesinde oyunda biraz olsun kasma yaratabilir...

2) Öz kodlar eklenmiştir.İdeal cfg'dir.

Yapılan işlemleri regedit'e kaydetmektedir.Arşiv açıldığında bir daha yazmanıza gerek kalmadan yaptığınız değerleri girecektir.

Cfg Dosyası Yenilendiğinde Güncelleyebilme Özelliği Eklendi.

Yaptığınız Değerleri Paragrafta Görebilme Özelliği Eklendi.

Link- CfgYapmaProgramı v5.6 Final.rar ....., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Uploaded by ATAvraT :H

'' Forumlarda Araştırmam Sonucu Linkler Kırık Çıktı.''

saol elıne saglk

teşekkürler kardeşim

EywL KarDeşim tşqq

eyvallah sağolasın

dosya bozuk olmadı şimdi

calısmıyo konu ban

program kız gibi çalışıyor link tertemiz ne kırığı?

bu sıte cok dandı kyaa Burx botu mod oldu ııce sogudum boT dolu bastan sona kadar

PayLaşım 1çin sağoL .. cFqLerini Burdan Mı Yapıyorsun xD.

PayLaşım 1çin sağoL .. cFqLerini Burdan Mı Yapıyorsun xD.

hayır bunla ayarlar kötü oluyor kendi yapımım bi cfg yapıcı/onarıcı var ondan yapıorum güzel olmadı derseniz kendimde yazabiliyorum.. herhalde dünyanın en çok boyutlu cfgsi 33MB ile benim hali.cfg :Dhaha yarın sabah v8 cfg geliyor kaçırmayın!

hayır bunla ayarlar kötü oluyor kendi yapımım bi cfg yapıcı/onarıcı var ondan yapıorum güzel olmadı derseniz kendimde yazabiliyorum.. herhalde dünyanın en çok boyutlu cfgsi 33MB ile benim hali.cfg :Dhaha yarın sabah v8 cfg geliyor kaçırmayın!

Had1 1nş. xD

eniyi cfg bu işte :D

saol kardeş çok süper çok işime yaradı sayende top15e girdim serverde

Geri