Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ArkadasLar bu CeVdeToR denen arkadas..yalancının onde gıdenı kendını hacker sanan weledın tekıdır hackerlık kolay ı deıldır bu adam neredeyse butun f0rumlarda uyelıgı var bırsey dıkkatımı cektı bı forumda gordum Sxe 8.0 8.1 aim wallhack Denendı dıo 8.1 cıkmadı ama cıkınca calıscagını gorursunuz yazmıs arkadas..ben sateN bastan bısı olduqunu anladım Sen kımsınkı weled sxe ı hacklıcen Puahha* !!
Ve Vırustotalla Taratmıs temız cıkmıs tmm ama ! ben kaysperskle tarattım turuva atı cıkdı bu embesıl arkadasımız.. baska dosyayı taratıp adını wallhack 8.0 koyup taratıp gosterıo Kendını Zekı sanıo
neyse cevdetcım sana ıı hackerlıkler .. :001_cool:turkojen programı la gırersın anca mılletın pcler1ne b0t potmu yoksa ? xafmqqwd xD qq