Sağol kardeşim rep mep istemezHelal olsun cevdetım kardesım benım ozlucem senı +rep 999999999
Ayy çekememezlikden kendini yiyorsun senBen Bilmem Fakelerinle Makelerinle. Kank Brk Bile Dolandırdın. Neyse
Verdiğin Cfg Hiç Bir halte Yaramıyor. Daha Oyuna Girer Girmem SxE Not Defteri Hatası verdi...
Ben Bilmem Fakelerinle Makelerinle. Kank Brk Bile Dolandırdın. Neyse
Verdiğin Cfg Hiç Bir halte Yaramıyor. Daha Oyuna Girer Girmem SxE Not Defteri Hatası verdi...
aHAHAH adam lafı koymusqweqwe kuLLanmayı biLmezsen yaramaz tabi b0t snn qbiLeri bu foruma sokmamak Lazm asLnda ama neyse . . . !
Kardeşim kimseye bulaşma lütfen , eğer benim konumda birine laf atacaksan bilirsin ki önce o laf bana gelir ; yapma bunu . Hadi kardeşim görüşmek üzere .CeVdeToR Seninle İşim Yok Ama O CsDely'si Yalnış Duvara Çarptı.
Kardeşim kimseye bulaşma lütfen , eğer benim konumda birine laf atacaksan bilirsin ki önce o laf bana gelir ; yapma bunu . Hadi kardeşim görüşmek üzere .
Seni sorsam ne değişecek ? hacklıcan mı beni ? bırak kardeşim , eline ne geçicek heykırla beniCevdet Sen Beni Editufuk ve KnkBrk ye Sor Onlar Beni Sana Anlatır...