CeVDeToR & ~~Ka`rizmA*#~ [ CeVDeToR'un Son Cfg'si ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun cevdetım kardesım benım ozlucem senı +rep 999999999

hemen deniyorumm...

Ben Bilmem Fakelerinle Makelerinle. Kank Brk Bile Dolandırdın. Neyse

Verdiğin Cfg Hiç Bir halte Yaramıyor. Daha Oyuna Girer Girmem SxE Not Defteri Hatası verdi...
Ayy çekememezlikden kendini yiyorsun sen :)

Şuna desene aptalım ben sXe Hatasını çözemiyorum :) qweqweqwe.

Ben Bilmem Fakelerinle Makelerinle. Kank Brk Bile Dolandırdın. Neyse

Verdiğin Cfg Hiç Bir halte Yaramıyor. Daha Oyuna Girer Girmem SxE Not Defteri Hatası verdi...

qweqwe kuLLanmayı biLmezsen yaramaz tabi b0t snn qbiLeri bu foruma sokmamak Lazm asLnda ama neyse . . . !

Tamam kardeşim neyse , seni konumda istemiyorum hadi :)

CeVdeToR Seninle İşim Yok Ama O CsDely'si Yalnış Duvara Çarptı.

CeVdeToR Seninle İşim Yok Ama O CsDely'si Yalnış Duvara Çarptı.
Kardeşim kimseye bulaşma lütfen , eğer benim konumda birine laf atacaksan bilirsin ki önce o laf bana gelir ; yapma bunu . Hadi kardeşim görüşmek üzere .

Kardeşim kimseye bulaşma lütfen , eğer benim konumda birine laf atacaksan bilirsin ki önce o laf bana gelir ; yapma bunu . Hadi kardeşim görüşmek üzere .

Cevdet Sen Beni Editufuk ve KnkBrk ye Sor Onlar Beni Sana Anlatır...

Cevdet Sen Beni Editufuk ve KnkBrk ye Sor Onlar Beni Sana Anlatır...
Seni sorsam ne değişecek ? hacklıcan mı beni ? bırak kardeşim , eline ne geçicek heykırla beni :) Adam olun önce lütfen , efendi ol .

cevdetor tşkler nereye gidorsun bilmiorum ama cfg lerin ve diger şeyler için saol

arkadaşlar anjket acalım cevdet ggitsinmi diye

İsterseniz Recep Tayyyyyyyip ' i getirin :) okumak için mecbur :P

CeVDeToR qiTmE KanKa

arkadasım dorudur öyLedir :) yasım kücük oLabLr ama cevap vermesini de bLriz . ama bana hacker LeinLe hava atma hackersen hackersin devLetin icindeysen icindesn Laf kaLabaLıı yapma verdiin cevaba qöre muameLe yapıorm bn sana sn istediini söyLe istersen hacker Liini bnm üstümde kuLLan neyse fazLa söze qerek y0k :)

Konumda saçma tatışma istemıyorum kesin :) 20 sinde türkiyede bulamazsınız beni :)

Cevdet kardeşim sundugun cfg ve dıger dosyalar cok guzel hepsını taktır edıyorum ve Senı unutmıcaZ!!!

Yaw iyi güzeL de Sunu nie rapidshare.de ye koyuyonuz ya benim bilgisayarda inmiyo oradan pff

Usda Paylasımların İçin Cok SaoL İnş. Mutlu olrsun Hayatında [ DuyqusaL m0d :] . Birde Su Kan İzleri Fln Ekran ayarları qerekıormu OpenqL 3D flan frketder mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri