20
EXE RANK
OttoMaNs* ;яeiz
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
selam ben taksiciyim.kış günüydü.birgün taksime bir tane kadın geldi çok üşüyordu ve benden montumu istemişti.bende verdim.sonra tekrar üşüyorum dedi.bu seferde benden ceketimi istedi.ben yine verdim.sonra tekrar üşüdüğünü söyledi.benden kazağımı istedi.ben yine verdim.buseferde ben atletle kaldım.sonra evine geldik.bana üstündeki şeyleri vereceğini söyledi.ben nazikçe hayır dedim.en iyisi siz bana onu yarın verin dedim.sonra inerken fotorafını düşürdü ve çok çirkin bir kadındı.yarın oldu.ve ben evlerine gittim.zili çaldığımda başka bir kadın çıktı. ben kadını sordum bana dediki burada öyle birisi yok dedi ben allah allah dedim içimden sonra kadın ısrar etmeye başladı .bendefotorafı gösterdim.sonra bana dediki:bu kadın yıllar önce öldü dedi.ben nasıl olur dedim.sonra bana inanmıyorsanız beraber mezarına gidelim dedi.bende tmm dedim.mezarına gittik.ben bu kadının o olabileceğini nasıl bileyim dedim.sonra kadın inanmıyosan mezarını kazayım dedi.bende tmm dedim.kazdı ve o kadın çıktı.kazan kadın birden gözlerimin önünde çarpıldı.benim azım açık kaldı.çok telaşlandım.oradan hemen uzaklaştım
NOT
EMEK Kİ ARABAMA BİNEN KADIN BİR CİNDİ.VE HERLADE ŞİMDİ BAŞKA YALANLAR UYDURARAK BAŞKASINI OYALIYORDUR.EMİNİM ÖYLEDİR.(BU OLAY GEÇEKTİR)