~ CANDELLA ; -[vS]- PREKKAZFEKK-`&. ~ at bi qL .

Veled ?

Hayırdır ağlama moduna mı geçtin ?

yes o prekkafez mıdır nedır o veled candella ya bişi demiorm ilgilendirmez beni ;)

fake enayi bırak fakeleri yensinler :D

yok bilmiyolarki laptopdan oynadığım için vs atmıyorum benim adama lafım yok o prekazfekk midir nedir kimse onu yemiş ql böyle devam ;) haydi eyw

yok bilmiyolarki laptopdan oynadığım için vs atmıyorum benim adama lafım yok o prekazfekk midir nedir kimse onu yemiş ql böyle devam ;) haydi eyw

la bi git yenıldıgın dırek aglama moduna gectınız agla agla anca aglarınız zaten

Ağlama mod vol2 :)

Tüm clan şahit sizin clandanda gurur şahit :)

birader sen kafan almıyomu adam daha nıckımıyazmayı bılmıyor fakelerı yenen sen boylede sevinirsin işte artiz böyle devam ql hadi byé :D

[quote="` LaT.# ` t|]Ağlama mod vol2 :)

Tüm clan şahit sizin clandanda gurur şahit :)[/QUOTE]
1dakika hop dedik 1.si benim clanım yok 2. si gurur kim :D kardeş başkasıyla karıştırıyosun sen beni

kardeş sen o gurur muydu o arkadaşa o clandaymıs madem adını sor bakıım bende adımı soyleyım tutacak mı :) açıklığa kavuşturalım :D benlik mevzu yok birader kimi yendiğini açıklamaya çalışıyorum sorun o gurur'a adı neymış

candella asıl sen konuşup durma fakeleri yenip tavan yapmasın biyerlerin last sende sus çıracının şaidi bozacı

Good & Luck !! :D

Kardeş o yendıgın adam fake orj mahmut değil o ama kımı yendıysen qL qenede

başarilar kardeşime.

Geri